Hvordan kan jeg bygge en Cedar Fence Step-Down Gate i en skråning?

August 2

En step-down gjerde er en som gjør toppen av panelene forbli vannrett, stedet for å følge skråningen av bakken det er installert på. Dette skaper en trinn-lignende effekt langs toppen av gjerdet. Nederkant er vanligvis kuttet for å møte i bakken, men det kan være venstre gikk hvis kontroll av barn eller dyr ikke er en faktor. Porter på step-down gjerder installeres best med hengslene på siden på oppoverbakke innlegget. De fleste av installasjonen er den samme som nivå bakken.

Instruksjoner

•Kontroller at innleggene på hver side av området gate er nivå og angi minst 1/3 av deres over bakken høyde i bakken. For en typisk 6-fots stokkade gjerde, som betyr at 24 inches dyp.

•Measure avstanden fra bunnen av oppoverbakke innlegget til forsiden av nedoverbakke innlegget. Bruk en streng og en kritt linje å merke riktig høyden, deretter måle mellom to punkt. Måler mellom innleggene fra toppen av nedoverbakke innlegget i ansiktet av oppoverbakke innlegget på samme måte.

•Mark og kuttet en cedar ferdighus gjerde panel til ½ tomme smalere enn den minste av de to dimensjonene ved hjelp av en sirkelsag. Legg cut panelet flatt på et par sagkrakker. Dette er din gate.

•Plasser gate hengsler selv med horisontal topp skinnene på porten. Merk skruehull i hengslene. Bore ¼ tomme hull i hvert merket sted, hele veien gjennom pickets og vannrette rail gjerde-panelet. Plasser hengslene i posisjon og installere en ¼ tomme ved 3 tommers vogn bolt i hvert hull. Tråden en fender vaskemaskin og mutter på baksiden av hver og skru dem med en socket skiftenøkkel.

Stå et sted porten oppreist mellom stolpene. Mål fra posisjonen du vil toppen av din inngangsport til feste til toppen av panelet, med hengsel siden hardt mot hengsel siden innlegget, og klinke side nederst rett ut slik at det er over bakken, ifølge karakteren av skråningen. Dette er forskjellen må du kutte fra bunnen av porten.

•Mark porten på hengslene på siden, avstanden du nettopp målt fra nederkanten. Markere en diagonal linje, med en kritt linje, til hjørnet nederst på siden klinke å bunnen av porten følger i skråningen. Merk en linje tvers over på samme høyde til låsen side slik at bunnen gikk. Kuttet porten langs linjen med en sirkelsag.

•Plasser gate mellom stolpene. Spenne det nederst med skrap tømmer å holde det opp minst ½ tomme over bakken, med hvilket hengsel siden kanten med hengsel siden innlegget. Plasser hengslene gate mot gjerdet og merke skruehull. Pilot borehull og fest hengslene på gjerdet.

•Installer låsen på motsatt innlegget. Låsene varierer, men generelt, knytte innlegg stykket først og plasser gate stykket å matche. Fest låsen slik bolter passerer gjennom vannrett skinnene på porten for mer styrke. Plasser gate arb litt høy, mens fortsatt fanger fast, for å gi plass for utligning. Hold og se instruksjonene som fulgte med pakken for spesifikke detaljer.