Hvordan kan jeg bygge en bakgård BBQ?

October 11

Noen ting smaker bedre enn mat du har grillet eller grillet selv. En bakgård grille, i motsetning til mange griller, står på alle fire sider og har et område som du kan bygge en brann i stedet for bare dumping i en last av kull. Uansett hva din hemmelige oppskrift, vil du liker resultatet når du koker på din egen fullført bakgård grille. Generelt liker deres grilling lang og tynn, så vi vil lage en grillfest 96 inches (8-fot) lang og 48 inches (4 fot) bredt for dette prosjektet. Din grill kan være mindre eller større, men denne størrelsen vil definitivt gi deg masse matlaging rom.

Instruksjoner

•Dig en grøft i omrisset av en firkant eller et rektangel. Grøften bør være samme dybde som din betongblokker er høy (vanligvis 8 tommer). Det kan være like stor eller liten som du ønsker, men du må gjøre lengden og wioth av grøften delelig med lengden og bredden av din blokker. FOr Grill 4 fot lang og 8 fot lang trenger du en rektangulær grøft måling fire åtte fot som er åtte inches tvers.

•Fyll i din grøft med et lag av betongblokker. Toppen av blokkene skal selv med toppen av bakken. Kontroller at de er helt nivå ved å legge skitt eller grave ut litt mer under dem hvis de ikke passer flush med toppen.

•Mix din mørtel i bøtte. De fleste typer mørtel kan blandes mye som pulverisert sement, bare ved å legge vann. Bare bland en pose med, og deretter bruke en andre hvis du kjører.

•Legg et andre nivå av betongblokker. Dette gjøres ved stabling, men din bakgård grille vil tåle vær og tid mye bedre hvis du bruker mørtel. Bruk murskje laget på et tynt lag med mørtel over et par kvartaler samtidig. Plass et lag av betongblokker på mørtelen. Kontroller at hver blokk nivå, og overlapper to blokker nedenfor slik at halvparten av blokken er på toppen av en lavblokk, og halvparten er over den andre. Arbeid din vei rundt hele rektanglet.

•Fyll på innsiden av grillen med murstein. Lå så nær hverandre som mulig, og fyll ut sprekker mellom dem med sand. De vil gi en fire-område for din Grill flammer. Standard murstein vil fungere fint, eller du kan bruke fire murstein.

•Installer din rist. Bygge en stabel med tre betongblokker på innsiden av hver side av grillen. Bruk mørtelen for å holde dem sammen hvis du ønsker. På topp blokken, bruke mørtelen for å holde rist på plass. Du kan også sette en ekstra sperre på et tykt lag med mørtel å holde rist godt på plass.

•Build opp veggene rundt grillen. Du kan lage veggene så høyt som du vil, men 50 inches eller så er generelt ideelt. Du trenger ikke å forlate hull for ventiler fordi de ikke er dekket. Men trenger du å la et vindu foran slik at du kan nå i og tilgang hva du steker. Dette vinduet bør starte ett nivå under rist slik at du har god plass til å bygge en brann i grillen under rist.

•Tillat mørtelen sette. Hvis du har to eller tre tørre dager på rad, skal vanligvis din mørtel solid og godt å gå. Nå er du klar til å starte din grill fest!

Tips og advarsler

  • Se på alle fire koden restriksjoner i ditt område før du begynne å bygge. Mange tar deres planer og bilder av plasseringen av grillen til en firehouse bekrefte brannsikkerhet før de begynner å bygge.