Hvordan kan jeg bygge en A-Frame jord Sifter?

September 16

Hvordan kan jeg bygge en A-Frame jord Sifter?

Om hagearbeid formål, å fjerne steiner og røtter fra din jord eller å utforske jord og se etter gjenstander, en jord sifter kan gjøre ser gjennom jord forenklet. Mens mange jord-sifters er laget som en firkant eller et rektangel, kan du bygge din i en "A" figur eller a-ramme, å arbeide alene mer håndterlig. Når din A-frame jord sifter er ferdig kan du begynne scooping i en spade full av skitt i å trekke ut uønskede elementer og finne skjulte skatter.

Instruksjoner

•Measure og merke en 60 graders vinkel på ene enden av 3-Ben styrene. Merk en 60 graders vinkel på begge ender av 2-fot styret, gjør at to vinkler lener mot hverandre for å opprette én lang side og en kort side. Kuttet alle tre styrene på deres markerte linjer.

•Pair kuttet vinkler på to 3-føttene boards sammen for å danne en opp-ned "V"-form. Skru gjennom toppen av en av styrene og til andre å sikre.

•Slip 2-fot styret mellom "V" med kortsiden vender inn i rammen til en stor "A" form. Skru gjennom 3-fot styrene og i endene av 2-fot styrene på begge punkter der de kobler.

•Lay et ark med mesh screening over rammen. Hold screening fast over rammen. Stift screening til rammen hver 2 inches for å sikre langs alle tre sider. Bruk wire cutters for å fjerne eventuelle overskytende screening som strekker seg utover trekanten av A-frame.

Tips og advarsler

  • Gjør flere jord-sifters med forskjellige størrelser av screening for å tillate deg å sile finere og finere partikler.