Hvordan kan jeg bruke Monterrey dra tekstur på en vegg?

September 27

Hvordan kan jeg bruke Monterrey dra tekstur på en vegg?

Monterey dra tekstur programmet er en populær dekorasjon teknikk som kan brukes av hus til en mindre kostnad enn å ansette en profesjonell. Teknikken er også kjent som California drar, mye brukt i sørvestlige-stil hjem. For å oppnå dette, spray gips tekstur på veggene, la det tørke i kort tid og slå deler av det ned med en sparkel til et mønster. Denne stilen er nyttig for å skjule feil og kamuflere problemområder.

Instruksjoner

•Prepare leire blandingen med miksing bore i 5 gallon bøtte instruerte pakken. Bruk mud eller tørr sparkelmasse. Begge krever vann for å blande. Ikke bland så tett at blandingen ikke vil spray lett.

•Fyll gjørme blandingen inn i beholderen, og slå på kompressoren. Satt skiven på hopper til ønsket konsistens størrelse. Holder hopper ca 2 fot fra veggen, trekk på avtrekkeren på pistolen. Spray teksturen tett på veggene bruker selv, jevn streker.

•Tillat tekstur tørke i 15 minutter. "Dra" teksturen med en sparkel. Dra bladet jevnt over tekstur, å skape en flat vane. Tørk bladet med hver dra før du begynner igjen. Gjenta denne prosessen for hver vegg. Tillate gjørme teksturen tørke helt instruerte pakken.

•Tillat tekstur til tørre over natten. Sand over veggene med sliping Polen fjerne alle grovhet arealer. Ikke sand av tekstur. Veggene er nå klar for prime og maling.

Tips og advarsler

  • Bruk en selv, feiende bevegelse når sprøyting tekstur.
  • Lett sand over veggene i glatt, selv slag.