Hvordan kan jeg bli kvitt tørketrommel statisk?

December 7

Hvordan kan jeg bli kvitt tørketrommel statisk?

Tørketrommel statisk opprettes når statisk elektrisitet utvikler fra friksjonen laget av stoff gni sammen. Tørketrommel statisk kan overføre fra klær til andre artikler av klær og forårsake statisk i håret, også. Den beste måten å kvitte seg med tørketrommel statisk er å hindre det, helt, men hvis tørketrommel statisk fremdeles finnes det er best å være forberedt, i stedet for å måtte håndtere det hele dagen.

Instruksjoner

•Hold en metall kleshenger mellom kroppen og klærne som har hårtørker statisk. Flytte metall hengeren opp og ned, nær klengete. Metall hengeren fjerner tørketrommel statisk ved å fjerne strømladingen som forårsaker den.

•Apply body lotion å kroppsdeler nærmest området av klær som har hårtørker statisk. Fuktighet fra lotion fjerner den tørre statisk stoff.

•Carry et par tørketrommel ark i vesken eller kofferten. Gni den tørketrommel ark mot området av klær med tørketrommel statisk fjerne statisk stoff.

Tips og advarsler

  • Legg til 1 kopp hvit eddik skyll syklusen å myke opp stoffet og forhindre statisk stoff.
  • Fjerne statisk utsatt klær fra tørketrommelen før den er helt tørr og la den air-dry resten av veien. Litt fuktighet igjen i klær bidrar til å redusere muligheten for statisk stoff.