Hvordan kan jeg bli kvitt ekorn på loftet?

March 2

Jada, ekorn er søte små skapninger. Men la oss innse det, de er ikke søt når du prøver å sove til det Pitter-mønster av små paws racing rundt på loftet på alle tider av natten. Ikke for å nevne det faktum at ekorn la ubehagelig urin og avfall over loftet, og kanskje ta en god gnage av et par ledninger og rør bare for godt mål. De søker vakre dyrene å se boltret seg rundt gården for nøtter, men du absolutt ikke ønsker dem boltret seg rundt i huset.

Tømme loftet

Den mest populære måten å bli kvitt ekorn å seg hjemme på loftet er å søke for åpninger der ekorn (eller noen andre dyr) kan få innpass og områder hvor det ser ut som om ekorn prøver kanskje å gnage seg i. Dekk alle åpninger og hull, bortsett kanskje noen, med ledning gjerde eller andre maskinvare materiale som hindrer oppføring. Definere dyr feller på de andre oppføringene og la en fristende behandle som peanut smør på en sprakk eller brød å lokke dem inn. Gjøre rette og ta fanget ekorn trygt bort til en fin, ny sted langt fra komforten av huset, og ikke glem å fullføre jobben av lapp opp de siste hullene.

Å ekorn vil forlate loftet er å investere i en strobe lys enhet som ekorn Evictor. Disse gadgetene er luktfri, stille, miljøvennlig og energieffektive, og presentere skadelige kjemikalier. Lyseffekt strobe gjør ikke ekorn vil danse. Skaperne av produktet hevder at ekorn og andre dyr som kan finne veien inn loftet er drevet gal av lysene og bare ønsker å komme. Når de er ute, ta de riktige tiltakene for å dekke alle uønskede entryways på loftet.

En siste sjekk

Etter det synes loftet har blitt forlatt av ekorn, gjøre en grundig undersøkelse av området for å se etter baby ekorn som kan være plassert varmt i isolasjon. Gjøre en gjennomgang at det er ingen savnet entryways som ikke har vært dekket. Husk å rydde søppel ekorn så vennlig igjen, og definitivt reparere alle tygget ledninger for å hindre brann.

Det høres ut som mye arbeid, men utelukker ikke den enkleste måten å bli kvitt en hjem av ekorn på loftet: leie en profesjonell dyr-utpakking ekspert å gjøre jobben. Minst da vet du sikkert det er gjort riktig, grundig og trygt.

Hindre ytterligere oppføring

Etter løse problemer inne i huset, er det viktig å holde opp tiltak for å hindre dem (og deres pelskledde små venner) fra stadig kommer tilbake fra utsiden. Gjør det vanskelig for dem å få tilgang til taket. Avskåret grener som er innenfor 15 fot av taket og plasserer plast slangen over kabler som går til huset. Ekorn slip med tutkach og ikke klarer normalt å oppnå så langt hopp.