Hvordan kan jeg bedre organisere rengjøring i hjemmet mitt?

November 24

Hjem rengjøring refererer vanligvis til mopping, støvtørking, feiing, tørke, vask, skylling, bretting og så videre. Noen ganger, til tross for din beste innsats, hjemmet rengjøring metoden fungerer ikke for deg og du kan ikke ordne hjemmet rengjøring slik du ønsker. I slike situasjoner, kan du prøve å endre din hjemme rengjøring plan. Sette opp en rengjøring tidsplan for rengjøring av kjøkken, bad, tepper og parkettdekke.

Rengjøring tidsplan

Organisere din hjemmet rengjøring, starte ved å administrere rengjøring planen. Ta en penn og papir og lage en liste over alle rommene rengjøres og rengjøring aktiviteter som skal utføres. Denne listen bør videre deles inn i underdeler knyttet til bestemte elementer som skal renses. Du kan gjøre en annen liste dedikert til rotete steder i huset. Denne listen bør også inneholde en kolonne med løsninger eller måter å løse de rotete stedene i huset.

Disse listene kan hjelpe deg å gjøre en riktig rengjøring tidsplan. Døyt ned den nødvendige tiden du tror det vil ta for å fullføre og du vil ha et hjem rengjøring tidsplan selv foran alle lister. En tidsplan bringer konsistens og organisasjon og du er mindre sannsynlig å utsette.

Rensning forsyner

Rengjøring en hele hjem er absolutt en utfordrende oppgave; men kan det være forenklet hvis du har nødvendige hjemmet rengjøring forsyninger. Uten det rette utstyret, vil du ikke kunne fullføre oppgavene som kreves for en ren hjem. De nødvendige forsyningene inkluderer fliser og toalettet rengjøringsmidler, beis removers, møbler polerer, vindu og glass rengjøringsmidler, oppvaskmiddel, vaskemidler og Universal rengjøringsmidler. Du må også rengjøring verktøy som mopper, koster, pensler, svamper, støvkluter, oppvaskkluter, kjøkken håndkle, rengjøring votter og en støvsuger. Hvis du har separate rengjøring verktøy og rekvisita for å utføre enkelte oppgaver, er det mer sannsynlig å bruke dem for deres hensikt.

Få en profesjonell

Noen ganger er det ikke mulig for et enkelt individ å ta vare på hele huset. Det er ingen skade i å ansette en profesjonell housecleaning tjeneste som kan gjøre housecleaning for deg. Hvis du ikke har råd til å betale tjenesten mer hyppig, få rengjøring hjelper månedlig. Har en helt ren hjem når en måned vil motivere deg til å holde det ryddig, rent og organisert for så lenge du kan. Dessuten kan ser en profesjonell gjøre arbeidet i hjemmet også lære deg hvordan å holde det så rent som profesjonelle.