Hvordan kan jeg åpne en fast kabinettet døren?

January 2

Et skap døren kan bli sittende fast på grunn av et hengsel problem eller fordi skap døren er hindret av noe inni den. Det er flere måter å få døren åpen når dette skjer.

Åpne en fast kabinettet døren

Det første trinnet i å få en fast kabinettet døren åpen er å bestemme hva som forårsaker døren til pinne. Hvis hengslet låses og hindre at døren åpning, prøve sprøyting WD-40 eller en annen smøremiddel på den.

Noen ganger et objekt i kabinettet kan bli lodged i døren eller hengselet og hindre den fra åpning. Hvis dette skjer, kan det hende du kan åpne et skap ved fast døren og nå inne for å fjerne hindringen.

Hvis skap er laget av tre, er det mulig ved døren har utvidet mot rammen av skapet på grunn av en endring i temperatur. Dette er mer sannsynlig i sommer.

Hvis døren er klemt fast i rammen, kan du prøve å bruke en rett objekt som lever for å lirke åpne skapet døren. En flat-ledet skrutrekker er ideelle for dette. Wedging spissen av den flat head i mellom døren og rammen (på siden hengslene) og deretter trekke skrutrekkeren ut vinkelrett til rammen, bør døren bli unwedged. Vær forsiktig når du bruker denne teknikken fordi den kan ripe eller skade døren og rammen av skapet. Også være forsiktig med å kutte deg selv på skrutrekkeren om det glir ut av sømmen.

Et annet alternativ er å fjerne hengslene fra regjeringen med en skrutrekker og, når hengslene er av, trekke døren av rammen. Dette er en ekstrem metode som bør bare brukes som en siste utvei hvis du planlegger å erstatte skap uansett. Når du får døren åpen og sikker på hva forårsaket det å holde seg, prøve å sikre at situasjonen er løst før lukking skap døren igjen for å sikre at det ikke bli stakk atter under de samme forholdene.