Hvordan kan jeg anlegget Tulipan pærer i høst?

May 1

Hvordan kan jeg anlegget Tulipan pærer i høst?

Mange gartnere nyte synker tulipanløker i bakken under høst som plante disse dvalemodus blomst-bærere gir løfte om en fargerik spring hage. Tulip plante er en enkel hagen aktivitet, selv for nybegynnere gartner. Med litt oppmerksomhet på detaljer og riktig timing, kan du sikre at hagen din spirer så snart Tin kommer, gi din uteområder en innbydende og fargerike våren titt.

Instruksjoner

•Plant din tulipanløker når kvelden temperaturer sveve rundt 40-50 grader Fahrenheit, foreslår amerikanske enger. Ikke vent for lenge, så du bør få lyspærer i bakken minst seks uker før den første bakken fryser å sikre de har tid til å slå rot før vinteren.

•Plasser tulip tegne inn i et område som er solfylte og ikke altfor våt. Mens tulipaner krever vann, bør du ikke plante dem i et område som ofte har stående vann, som dette vannet kan råtne pærene. Disse blomstene krever også rikelig sol å blomstre, så bør du velge et plott som er moderat sol å sikre deres suksess.

•Arbeid jord. Bruk en rake eller hakke for å løsne jorden der du skal plante pærene og klare det for planting. Bland bonemeal eller superphosphate gjødsel til jord med du hakke for å sikre at lyspærer fosfor de krever for å blomstre, anbefaler University of Illinois.

•Dig hull ca 4 inches dyp. Nøyaktig dybden kreves, avhenger av størrelsen på din tulipanløker. Lage hull som er mellom to og tre ganger så dypt som pære er høy å sikre riktig planting dybde. Plasser hullene ikke nærmere enn 1 tomme fra hverandre. Tulipaner krever ikke mye plass, men de vil ikke blomstre Hvis for hardt pakket. Avstand lyspærer minst 1 tomme fra hverandre, sikrer du at de har plass til å vokse.

•Slipp en pære i hvert hull. Plass hver pære slik at punktet stikker opp som dette punktet er tidlig start av tulip stammen og vil presse gjennom jorden om våren.

•Dekk pærene med løs-pakket skitt, trykke skitten lett på pærene. Do ikke vanskelig-pack jord, som vinter klima naturlig trykker jorden ned, men i stedet bruk akkurat nok trykk slik at jorda forblir over fersk plantet lyspæren.

•Et nystekte plantet pærene. Vanning lyspærer tillater dem å avgjøre i jorden og slå rot før første fryse. Bruke vann på bakken som du bare plantet pærene før det er grundig fuktet for å sikre at du gir nok vann som er nødvendig for noen vann å lekke ned i jorden og nå pærene selv.