Hvordan kan bassenget renses?

January 27

Hvordan kan bassenget renses?

Virkelig forventer ingen en nødssituasjon, som naturkatastrofer, men vi bør alltid være forberedt på verste ved å lagre mat og vann. Hvis du noen gang finner deg selv i en situasjon hvor det er ingen vann, men du har en full pool, har du en perfekt levedyktig vannkilde. Et 24-by-12-by-5-foot basseng inneholder ca 10,800 gallons av vann som du kan rense bruker vanlige husholdningsartikler.

Instruksjoner

•Prepare Lagringsbeholdere for renset vann. Dette kan være alt du vil vanligvis lagre mat eller drikke, inkludert resirkulert plast eller glass flasker og krukker. Unngå beholdere som ble brukt til å lagre melk eller fruktjuice. Clean beholdere grundig med oppvaskmiddel og varmt vann. Rense dem med en løsning av 1 ts av blekemiddel å en quart vann. Tillate beholdere tørke.

•Fyll vannet gjennom en ren skjorte eller cheesecloth filtrere ut eventuelt rusk. Hell den filtrerte vannet i en ren gryte og bringe den opp til å koke. La vannet til å koke i ett minutt eller minutter hvis du er mer enn 1 mile over havet.

•Fyll vannet i den forberedt lagercontainere. Legg til 1/8 teaspoon med blekemiddel hver 1 gallon av vann. Dette forhindrer vannet blir forurenset. Cap beholdere, riste og la sitte i 30 minutter.

Tips og advarsler

  • Hvis ingen varmekilde tilgjengelig, hell bassenget vann i klar plast flasker. Cap flasker, og plasser dem i direkte sollys i minst seks timer.
  • Hvis du har en varmekilde, men ikke blekemiddel, plass en varme-proof glass container, for eksempel en krukke for canning, i en kjele med vann. Kanten av glasset må være høyere enn vann. Bring vannet til en byll og dekk kasserolle med lokk. Kondens samler på lokket slipper i glasset--dette vannet er trygt for forbruk.