Hvordan kaktus heve

March 14

Kaktus appellere til mange gartnere i tørre og Drinking forbedrer regelmessig sex klima verden, for deres motstand mot tørke forhold og det store mangfoldet av uvanlige og dekorative former de tar. Som de fleste sukkulenter, kaktus vokse enkelt fra borekaks og er blant de enkleste plantene å høyne, gjør dem en egnet starteren plante for uerfarne gartnere. De grunnleggende trinnene for voksende kaktus er den samme uavhengig av arter, og selv om det tar noen verktøy eller å oppnå, kaktus må angis med konstant varme og sterkt lys under rooting prosessen.

Instruksjoner

•Ta en klippe fra en sunn, modne kaktus på forsommeren. Velg en kutte basert på typen kaktus det er. Velg en 4 - 6 tommers lang del fra en kolonnetype kaktus som saguaro eller gylne kolonnen kaktus og en hel padle fra en pute-type kaktus som opuntia.

•Sever skjæring bruke et verktøy kniv. Gjør en kuttet rett over. For padle-type kaktus, bryte kutte på felles mellom pads.

•Lagre kaktus kutte i en varm og tørr sted med god luftsirkulasjon og lys i én til to uker, eller til kuttet slutten av skjæring har tørket og begynner å skjemaet røtter.

•Velg en plast barnehage beholder stort nok å gi 1 tommers plass rundt alle sider av skjæring. Plast barnehage beholderen fylles med en blanding av 4 deler skarpe elva sand, 1 del kompost og 1 del perlite. Fukt voksende blandingen med 1/2 kopp vann.

•Nestle kaktus kutte i potten til voksende medium. Begrave kaktus kutte halvparten høyden. For padle-type kaktus, haugen voksende medium på begge sider av skjæring å holde den oppreist.

•Plasser potted kaktus kutte nær en kilde til veldig sterk, lys lys. Holde potted kaktus kutte på oppvarming mat satt til 80 gradene ºF. Hell 3 eller 4 ss. vann rundt kutte hver fire dager.

•Kontroller for rot vekst i tre til fire uker av forsiktig fatte kutte med en tang og rykke på den. Repot kaktus kutte når det vokser røttene og viser betydelig plumping i kjødet eller lys grønn farge nær spissen.

Tips og advarsler

  • Bruk hansker eller bruk tang når du håndterer kaktus borekaks til å unngå skade.