Hvordan jeg vokser blødende hjerte planter?

March 26

Blødende hjerter er urteaktig, flerårig busker. De vokser i sin helhet eller delvis skygge og godt drenering, rik, fuktig jord. Blødende hjerte er fellesnavnet for medlemmer av slekten Dicentra. Det er åtte arter i slekten dicentra, de vanligste er Decentra spectabilis. Decentra spectabilis er store, rosa og hvite blødende hjerter vanligvis dyrket i urbane plantasjeeiere og hager. Blødende hjerter blomstrer om våren og begynne å dø som sommeren varmer opp. Ny vekst kommer fra roten undergrunnen i de neste årene voksende sesongen.

Instruksjoner

Planting blødende hjerter utenfor

•Spread en 2-tommers lag av kompost eller humus over planting området. Arbeide organisk materiale 6 inches dypt i jorden ved hjelp av en hage gaffel. Velg et område som får full eller delvis skygge hele dagen.

•Dig et hull i jorda stor nok til roten ballen av blødende hjerte anlegget. Skyv anlegget ut av barnehagen potten og plasser roten ballen i forberedt hullet. Fyll i jorden under og rundt røttene klappet den ned som du går.

•Soak jorden rundt blødende hjerter når de føler tørre. Bruk vann en suge innstilling til jord er fuktig til en dybde på 3 eller 4 inches. Holde jorda fuktig, men ikke mettet. Blødende hjerter som et fuktig miljø, men vil dø hvis røttene sitte i vann.

•Skjære tilbake bladverket høsten. Bruk en skarp av beskjæringssakser og klippet av alle de gamle veksten en tomme fra bakken. Være forsiktig ikke gjøre skade noen tidlige skudd fremvoksende fra røttene.

Planting blødende hjerter i potter

•Velg en 8 - til 12-tommers potten for en enkelt anlegg. Eller plante blødende hjerter i en lang gjennom planter eller andre planter i en stor planter. Leire, tre, plast eller metall Potter er riktig så lenge det er drenering hull i bunnen.

•Spread et 1-tommers lag grov grus på bunnen av potten for å forbedre drenering og stoppe potting jord ut fra bunnen.

• Halvparten fylle potten med en blanding av like deler kompost, torv og potting jord for å lage en rik, godt drenering jord medium. Skyv anlegget ut av barnehagen potten og plasser det i midten av planting potten. Fyll ut under og rundt roten ballen til anlegget sitter i potten med foten av stammen 1 tomme under kanten av potten.

•Apply vann til det siver fra drenering hullene. Plass de blødning hjertene i en skyggelagt hage eller terrasse. Vann når toppen av jorden begynner å føle tørre. Nyt jord helt på hver vanning. Kutte ned døde bladverket høsten.

Tips og advarsler

  • Blødende hjerter er hardføre i USDA planting soner 3 til 9.
  • Barnehager og hage butikker selger blødende hjerter tidlig om våren akkurat som de kommer i blomst. Ser for sunne planter med første snev av blomster voksende.
  • I Pacific Northwest er en innfødt blødende hjerte (Dicentra formosa) som vokser vilt i woodland områder.