Hvordan jeg Vac en konkret Inground basseng?

February 18

Hvordan jeg Vac en konkret Inground basseng?

Svømmebassengene er delt i to hovedtyper, over bakken bassenger og inground bassenger. Bakken bassenger er konstruert ved hjelp av en rekke materialer, inkludert betong og glassfiber, gunite. Rengjøring metodene som brukes for fleste i bakken bassenger er svært like. Støvsuging et konkret basseng innebærer konfigurere vakuum utstyret, grunning vakuum og bare kjøre vakuum over bassengets overflate. Betong er holdbare og krever ingen spesiell behandling fra pool eieren.

Instruksjoner

•Assemble vakuum. De fleste støvsugere består av en slange, hodet og Polen. Fest gratis swiveling slangen slutten til store brystvorten på toppen av hodet. Skyv hodet håndtaket på stangen til den klikker på plass.

•Lavere vakuum hodet i bassenget. Ta gratis enden av slangen og hold den over en av bassengets jet. Når vakuum slangen er helt full av vann, ta slangen enden og legg den i din skimmer hull.

•Hold på pole og guide vakuum hodet nederst bassenget. Gå sakte hvis det er store mengder avfall på bunnen. Guide vakuum over sidene av bassenget. Når bassenget er støvsuges, trekk slangen av beholderen for å gjenopprette normal flyt til bassenget.

Tips og advarsler

  • Prime vakuum slangen med jet stikkontakt sender sterkeste trykket.