Hvordan jeg tø skjult vannrør?

June 10

Hvordan jeg tø skjult vannrør?

Nesten hver vinter, håndtere folk frosset eller skjult rør som hindrer dem i å lett få vannet ut av kranene. Takket være anleggsteknikk er mennesker nå kjøpedyktig minimere problemene forårsaket av skjult vannrør, særlig de plasseres i Uoppvarmet områder. Den beste måten å løse dette problemet er å tine rørene av oppvarming området av isen. Imidlertid kan tining vannrør være ganske detaljert prosess, spesielt for noen som er uerfarne innen. Her er hvordan du kan gjøre oppgaven raskt.

Instruksjoner

•Kontroller hele kroppen av vann rør og se at det er ingen sprekker. Øyeblikket vannet fryser, isen utvider som kan føre til røret til sprekk. I slike tilfeller må du har i røret repareres før tining. I de fleste tilfeller, men røret er ikke sprakk og blokkeres bare av isen.

Slå av vannet renner inn i røret. For de fleste boliger må du slå din viktigste vannforsyning kommer inn i hjemmet ditt. For mer moderne boliger trenger du bare å stenge ventilene som installeres slik at du kan isolere skjult rørene.

•Vri på kranen som er koblet til ditt skjult vannrør. Dette vil tillate deg å redusere presset som du blir kvitt kaldt vann inne din røret. Tillat vann eller is å strømme ut så snart det er tint.

•Start tining pipe av emballasjen det med et badehåndkle eller klut. Hell varmt vann over håndkleet slik at varmen gå gjennom røret og tine rørene.

•Bruk håret dryer starte blåse varm luft på vannet rørets skjult inndeling. Få din plass beregnet og plassere den ved siden av frosne røret til fullt smelte blokkering i den. La ovnen på minst 1 time.

•Fjern varmeapparatet og vikle pipe med elektrisk pipe oppvarming tape å fullt smelte alle gjenværende iskrem. La røret avkjøles før du slår på vannforsyning tilbake på.

Tips og advarsler

  • For alvorlig frosne rør som ikke er skjult, kan du bruke en blowtorch eller en rørlegger fakkel for tining.
  • Hvis bruker en blowtorch eller avløp fakkelen, Bruk verneutstyr for å beskytte deg fra å få brent.