Hvordan jeg teste meg hjem for skadelige gass?

May 3

Hjem sikkerhet betyr ikke lenger at bare huset alarmer og røykdetektorer. Mange huseiere også tester for skadelige gasser. Skadelige gasser er noen gasser som karbonmonoksid og radon, skade å human og pets ved innånding. Disse gassene kan være svært skadelig for helsen. Eksponering kan worsen astma, forårsake kreft eller hvis nivået er høyt nok føre til døden. Det er viktig å være i stand til å gjenkjenne disse gassene og fjerne dem fra hjemmet ditt.

Skadelige gass Testing

Oppdager skadelige gasser hjemme er ganske enkel. Ett sted du bør teste gasser er ovnen din. Hvis du har en gass kokeapparat, slå på et av brennerne, så vende ut lyset på rommet. Flammen skal brenne en lys blå. Hvis du ser mange oransje eller gul i flammen, betyr det at kondensat blir brent med metan fra ovnen din. Kondensat kan være farlig.

En annen vei å sjekk hvis ovnen din brenner kondensat er å sjekk bunnen av din gryter og panner. Hvis det er overskyet, sotet områder på bunnen, betyr at kondensat begynner å brenne i og spiser gjennom metallet.

Noen ganger kan du fortelle hvis din hjem har skadelige gasser ved å undersøke din veggtepper. Ta dem av veggen, og inspisere veggen for skygger hvor veggtepper var. Hvis det er skygger, kan det være fordi veggtepper beskytter områder fra gass rester.

Du kan også sjekke din peis for sot. Denne sot er også farlige og riktig må luftes ut.

Gass detektorer som fungerer som røykvarslere er tilgjengelig for bruk i hjemmet. Du kan for eksempel kjøpe radon-testing kits online gjennom regjeringen nettsteder eller privatdrevne radon-testing nettsteder. Mange land tilbyr gratis eller rimelige kits for innbyggere; bare kontakte noen fra på Statens Environmental Protection Agency (EPA) og spør om kostnadene. Når du får radon tester, vil du måtte sette den opp og har det ut for minst 48 timer. Når du har gjort testen, sende du bare den test kit tilbake til EPA resultatene vurdert.

Mange hjem er nå krevde å ha karbondioksid skjermer i tillegg røykvarslere. Dette er nok en måte å teste for skadelige gasser. Disse alarmer er utformet for å varsle deg når karbondioksid nivået er nå en livstruende nivået.

Alarmer er også tilgjengelig som test for flere skadelige gasser samtidig. Kjøpe en av disse alarmer er en god investering, ikke bare for hjemme, men for livet.