Hvordan jeg teste en personlig høring beskyttelse enhet?

October 16

Hvordan jeg teste en personlig høring beskyttelse enhet?

Personlig hørselen enheter er alle typer øret protector som reduserer volumet oppfattes av det menneskelige øret, og dermed hindre hørselsskader i et høyt miljø. De tre prinsipp typene hørselsvern er ørepropper, øreklokker og ørepluggene. Håndtering av høyt arbeidsmiljøer som byggeplasser og skyting områder, har et ansvar å sikre at deres ansatte er utstyrt med riktig Hørselvern å unngå risiko for hørselstap. Teste en personlig høring beskyttelse enhet krever litt flid, men er en enkel prosess.

Instruksjoner

•Velg av hørselsvern du vurdere best for deg. Noen mennesker er svært følsom for ørepropper, mens andre ikke er plaget av dem. Det samme gjelder for ørepropper og muffs.

•Bruk din Hørselvern i et miljø med mild støy, for eksempel et rom med høyt TV. Dette kan du kontrollere at enheten er behagelig og monterer riktig, og at minimal støy er blokkert.

•Øk nivået på lyden du er utsatt for gradvis til du er i en full arbeidsmiljø mens iført hørselsvern. Hvis til enhver tid beskyttelse slutter å fungere, eller forårsaker alvorlig ubehag, slutte å bruke det og teste en annen enhet. Test flere enheter til du finner en som er pålitelig og behagelig for deg.