Hvordan jeg teste antistatisk på teppet vs Vinyl & flis?

August 29

Statisk elektrisitet er resultatet av en ubalanse mellom negative og positive avgifter i et objekt. Ved å bruke en antistatisk løsning, kan statisk elektrisitet minimeres. Dette kan testes ved hjelp forsyninger fra en jernvarehandel eller fra rundt huset med tepper, vinyl side ved side eller laminatgulv. Fremgangsmåten er enkel og tilsyn av en voksen - som et generelt sikkerhetsnett, hvis en person mindreårige er involvert.

Instruksjoner

•Falsing en utskrift ark i halvparten. Skjære gjennom press med saks. Brett hvert ark i halv og skjære gjennom skrukkene med saks. Fortsette å gjøre dette til du har en rekke papirark.

•Plasser papirene på teppet, ved siden av hverandre for å danne en 4-tommers bred firkantet figur.

•Sett den kobber platen på badet. Fest alligator klipp i en ende av ledningen jording til platen. Fest klippet i den andre enden av jording ledningen til kaldt vann rør under vasken.

•Blow opp ballongen. Knyt en knute på slutten av ballongen. Gni ballongen mot den kobber platen i fem sekunder å spre eventuell statisk elektrisitet som det har på den.

•RUB ballongen mot tepper i 10 sekunder. Hold ballongen over ark med papir fra om lag 2 inches unna. Telle antall brikker av papir som er tiltrukket av boblen av den statiske elektrisiteten som er generert på den. Skriv dette tallet på et stykke papir. Fjern papirene fra ballongen.

•Plasser papirene på en vinyl flis gulv i firkantmønster. Gni ballongen mot den kobber platen igjen. Gni ballongen mot en vinyl flis i 10 sekunder. Hold ballongen over ark med papir fra om lag 2 inches unna. Telle antall brikker av papir som er tiltrukket av boblen av statisk elektrisitet. Skriv dette tallet på et stykke papir. Fjern papirene fra ballongen.

•Gjenta denne hele prosedyren starter med gni ballongen mot den kobber platen, med en laminat. Skriv ned nummeret papirene som fast til ballongen. Fjern papiret fra ballong.

•Fjern de spray fra den tomme sprayflaske. Fyll flasken med 2 1/2 kopper vann fra springen. Legg til 1/3 kopp tøymykner innholdet i flasken. Plass de spray igjen. Rist kan forsiktig i 20 sekunder.

•Apply en fin tåke fra sprayflaske på tepper. Gjenta hele med ballong og papirlapper på tepper. Skriv ned antall brikker av papir som nå stikker til ballongen.

•Gjenta denne hele prosedyren starter med første misting vinyl flisen og laminat gulv. Sammenligne mindre antall ark som fast til ballongen etter antistatisk spray var misted på tepper, vinyl fliser og laminatgulv for å se effektiviteten.