Hvordan jeg teste å se hvis en vanntank press er dårlig?

March 11

Hvordan jeg teste å se hvis en vanntank press er dårlig?

Vanntanker for bolig godt systemer har to formål. Først er å lage nok trykk som vannet vil reise gjennom hjemme hos en nominell hastighet på rundt 60 psi. Andre er å lagre vann slik at pumpen ikke trenger å kontinuerlig prøver å pumpe vann fra brønn på forespørsel. I stedet er vann lagret i tanken skjøvet under press til resten av huset. Hvis vanntrykket virker for lavt, kan tanken være testet for å se hvis den må byttes.

Instruksjoner

Utilstrekkelig trykket i tanken

•Skru på trykkmåleren vann til slutten av en kranen i vasken nærmeste press vannbeholderen. Bruk kanal låse tang for å stramme måleren fullt.

•Vri på den kalde siden av kranen å få vann rennende forbi vann måleren. Måleren vil lese vanntrykket. Hvor som helst er mellom 40 og 80 akseptabelt press.

•Kontroller vann trykkmåleren på tanken. Trekk forskjellen vanntrykket på kranen og vanntrykket på tanken. Dette gir deg trykkfall. Et trykkfall på 5 psi er normalt. Men betyr et trykkfall på 20 psi at tanken ikke er holder press og luft lekker ut av tanken. Legge til press tanken med en luftkompressor. Fyll tanken med luft ved å plassere fyll munnstykket på luftventilen på toppen av tanken. Teste vanntrykket igjen. Hvis den drastiske trykkfall fortsetter, må tanken byttes.

Ruster Tank

•Kontroller tanken rust striper eller lime buildup, spesielt mot bunnen av tanken.

•Scrape lett med en skrutrekker rust flekker som du ser på tanken. Dette vil fortelle deg hvor dypt rust er.

•Trykk området rundt rust stedet med hånden. Hvis tanken gir litt, det er rustne fra innsiden og må erstattes.

Tips og advarsler

  • En nedgang i vanntrykket øker når du får høyere i et hus. Husk dette hvis du tester en vask i andre etasje, som lavt vanntrykk har ingenting å gjøre med akvariet i en slik situasjon. Hvis lavt vanntrykk er en bekymring for disse områder av ditt hjem, kan du vurdere å kjøpe og installere en ekstra vannpumpe slik at du tilstrekkelig vanntrykk.
  • Må ikke overfylle tanken med luft, da dette kan føre til rør å briste i eldre boliger. Luften skal bare hvis det er en betydelig reduksjon i vanntrykket ved testing.