Hvordan jeg riktig Sag på tre garasjeport?

August 20

Hvordan jeg riktig Sag på tre garasjeport?

Tre garasjeporter fortsatt populær i dag til tross for den nylige fremskritt i stål og glassfiber. Tre garasjeporter tilbyr en eleganse og naturlig skjønnhet som ikke samsvarer med stål dører. Dessverre vil tre dører ikke vare evig og har tendens til synke og råtne over tid. De er også tunge og mye vanskeligere å håndtere enn andre typer garasjedører. Sagging er et stort problem med tre dører, spesielt de større doble dørene. Måter å fastsette den sagging, men, og dette er en oppgave som kan oppnås ved de fleste huseiere.

Instruksjoner

•Kontroller garasjeporten å se nøyaktig hvor den sagging finner sted. Se over hele banen og alle parentesene, ser etter noe som kan løse eller ikke fullt strammet. Kontroller at banen er i god stand og se at rullene er i god form også. Sjekk hengslene for å se om de er helt intakt. Skru inn igjen skruene for noen av disse delene som ikke er riktig installert med lengre skruer. Dette vil hjelpe eliminere slapp hud.

•Look for eventuelle sprekker i døren, spesielt rundt hengslene, og fylle dem med tre sparkel. Erstatte noen hengsler hvor det er sprekker og, hvis mulig, flytte til en ny plassering. Spray WD-40 på valsene og sporet til riktig smøre døren. Måle garasjeporten. Ta nøyaktige mål av både høyden og bredden av døren, så riktig materiale kan kjøpes for å fikse døren. Ta disse målingene til en lokal jernvarehandel spørre hvor lenge din forsterkende strimler må være.

•Purchase forsterkende stenger eller strimler installere på døren til forhindre sagging. Bruke disse stripene langs toppen og bunnen kantene på døren. Kile i avstandsstykkene mellom garasjeporten og stenger for å eliminere sag. Kontroller hele døren for å se at alt er riktig festet og strammet, inkludert hengslene, spore, valser og braketter.

•Lavere døren og heve den opp igjen å sjekk og kontroller at alt er i orden. Lytt for noen rare lyder og se forsterkende strimler er fungerer. Lukket garasje døren og kontrollere den fra innsiden og utsiden avmerker å se hvis det er sagging.