Hvordan jeg ramme en skrånende hage for en uteplass?

March 29

Hvordan jeg ramme en skrånende hage for en uteplass?

Landskapsarbeid en skrånende hage kan være en utfordring, men skrånende landskap også gi dybde og dimensjon til ellers vanlig prosjekter. Arbeide med en skrånende hage å innlemme en uteplass lar et hus for å utnytte den naturlige lå landet og bruke den til å opprette en unik patio innstilling. Skrå yards trenger støttemurer og riktig høyde gjøre terrasser nivå. De trenger også høyre drenering og byggematerialer for å opprette en langvarig utendørs stue.

Instruksjoner

Før du begynner

•Determine retning av skråningen og hvordan du vil bruke den før du tegner alle planer. Yards skrår mot huset må støttemurer å holde jorden fyller i når du graver, presset regn og snø avrenning. Yards skråner ned og bort fra huset vil kreve utjevning med bygge materialer, steiner eller fyll skitt før du installerer terrassen.

•Elevate terrassen hvis det skal knyttes til en andre historien ved hjelp av jernbanen slips og hjørne støtte sunket i sement. Skråningen av verftet vil ikke saken så mye i dette tilfellet, som hver jernbanen slips må plasseres i et hull slik at de er nivået på toppen.

•Dig innlegg hull jernbanen bånd til dybden kreves av lokale byggforskrifter. De fleste koder krever etter hull skal under frost linjen i ditt område.

Skråningen mot huset

•Measure og mark uteplass for et verft som bakkene mot huset med rød spray maling. Rød spray-maling vises godt mot gress, skitt, sand og stein. Grave ut området med en Traktorgravere, som du kan leie fra din lokale hjem forsyning butikken. Dette vil gi du et flatt område, klar ramme og en vegg av skitt rundt det flate området.

•Lay ut landskapsarbeid tømmeret langs grave på høyden av skråningen før graving. Sikre tømmeret i bakken med 12-tommers negler, hamret i midten og hver ende av landskapsarbeid tømmeret.

•Legg mer tømmer på toppen av den første raden, og legge til forrige rad med 12-tommers spiker og hammer. Legg nok tømmer for å opprette en vegg som er på nivå med bakken og omgir terrassen der det er nødvendig.

• Tilbake fyll bak veggen med skitt du tok ut av området før det er ikke noe hull mellom støttemurer og skitt veggen. Reseed gress på toppen av støttemurer eller legge til dekorative mulch i området.

•Frame det flate området du fjernet for terrassen med to av fire biter av kryssfinér. Legge til grus eller sand nivå området før helle betong eller legging murstein utleggere.

Skråningen bort fra huset

•Dig ut området for uteplass som bakkene fra ditt hus med en Traktorgravere.

•Bruk en post hull digger å grave nok hull for å støtte terrassen til et dyp angitt med lokale byggforskrifter. Fylle alle hull med rask tørr sement, og Legg nok vann til å lage en tykk pasta. Jernbanen slips inn sement og la dem kurere etter anvisningen på pakken.

•Trim hver jernbanen tie etter sement tørker til ønsket høyde nødvendig for terrassen på skrå gården. Ramme terrassen rundt støtte innlegg og avslutt med press-behandlet dekk trelast. Fyll ut området under terrassen med grus eller sand før sikre dekk styrene.