Hvordan jeg merke deler av sammensatte blomster?

May 13

Hvordan jeg merke deler av sammensatte blomster?

Sammensatt blomster kan vises bedrar. Sunflower, en av de mest kjente eksemplene på en sammensatt blomst, ligner en stor gul blomst med svart senter. Faktisk er Solsikken sammensatt, som består av dusinvis av små blomster bunched sammen og omgitt av store petals, gir klump inntrykk av en enkelt stor blomst. Sammensatt blomster er så liten og arrangerte annerledes enn blomsten du dissekert i grunnskolen naturfag, krever deres anatomi litt demystification.

Instruksjoner

•IDENTIFY ray blomster og disk blomster. Ray blomster ser ut som det du kjenner som kronbladene på en vanlig blomst. På sunflower er de lyse gul del i periferien som ser ut som solstråler. Disk blomster haug sammen på midten. Hver disk blomst er sin egen separate blomst og har sin egen uavhengige struktur.

•Look på undersiden av blomsten. Her kan du finne mottaket og støttebladene. Mottaket er strukturen som holder alle blomster, både ray og disk. Støttebladene er endrede bladene som kopp blomst hodet. Naturalist Jim Conrad har de fleste sammensatte blomster overlappende, grønn støttebladene. Andre har farget støttebladene eller støttebladene som sitter side ved side. Cone ved foten av blomsten kalles involucral Cone, et viktig skille siden enkelte disk blomster har også støttebladene.

•Isolate en disk blomst. Pollenbærere er den mannlige delen av blomst som produserer pollen. På sammensatte blomster, er pollenbærere smeltet sammen, danner en sylinder på midten av blomsten.

•Finn strukturen som fremkommer fra midten av sylinderen av pollenbærere. Dette er pistil, kvinnelige strukturen som mottar pollen og fører til eggstokken. Ved foten av pistil, under området der kronbladene fest, vil du finne flower's eggstokken. Eggstokken produserer frø.

• Merk om blomsten har produsert noen frø. Frø av sammensatte blomster kalles frø. Som Jim Conrad forklarer, hver disk blomst har en eggstokk, og hver eggstokk produserer en enkelt frø, omsluttet av en frukt som kalles en achene. Solsikke og løvetann frø er begge, botanisk snakker, frø. Hvis du finner et innhold av frø, kan det ha en struktur på toppen kalles en pappus. Fallskjerm som vokser på løvetann frø er pappus.

•IDENTIFY beholder støttebladene, som omgir enkelte disk blomster. Ikke alle art ha beholder støttebladene, og på de som gjør støttebladene pleier å være liten. Akkurat som involucral støttebladene kopp hele blomst hodet, kopp beholder støttebladene personlige disk blomster.

Tips og advarsler

  • Ikke alle sammensatte blomstene har både ray og disk blomster. Løvetann er et eksempel på en sammensatt som inneholder bare ray blomster, mens tistler inneholder bare disk blomster.