Hvordan jeg koble en bad vasken?

October 20

Hvordan jeg koble en bad vasken?

En av de raskeste måtene du kan legge verdien til huset er en bad makeover. Erstatte noen av utdaterte inventar og benkeplater kan puste nytt liv i en ellers Lei rommet. Men for å renovere, du har å gjøre en liten bit av fjerning først. Koble fra bad vask, for eksempel er en god start. Hvis du vil ta ut en vask, må du koble de tre store tilkoblingene: vannforsyningen, pop-up drain og avløp røret.

Instruksjoner

•Shut av vann til bad vasken. Se under vasken å finne vannet av ventiler. De blir runde eller oval formet. Slå av vannet ved å rotere dem med klokken.

•Unhook at plastkoplingen på slutten av slangen fra undersiden av bad kranen. Følg vannforsyning slangene fra avviklingen av ventiler der de møte undersiden av kranen. Bruk et par tenger hvis nødvendig for å løsne koplingene.

Frakobles popup stopperen, hvis den finnes. Hvis vasken har en pop-up stopper, får du en vannrett løft spaken bar kjører fra baksiden av undersiden av vasken delen av røret rett under avløpet. Skru koplingen hvor løft spaken er festet og trekke ut stopp spaken.

•Plasser en bøtte under den buede delen av avløpet. Løsne koplingene på hver ende av den buede delen med tang eller en skiftenøkkel. Trekk ut fellen og dumpe innholdet i bøtte.

Tips og advarsler

  • Hvis koplingene er vanskelig å nå, kan du leie en verktøyet alarmert en basin skiftenøkkel for å hjelpe deg å fjerne dem.