Hvordan jeg henger et Zadro Fogless speil?

June 18

For de som liker barbering i dusjen, er fogless speil en stor forhånd i personlig Stell. Fogless speil bo nesten klart i fuktige områder og gjør det mulig få en tett barbering samtidig redusere risikoen for kutt. I hovedsak er et speil varmet av lav gjeldende varmekabel festet til baksiden av speilet. Siden vanndråper ikke kondensere på en varm overflate, forblir speilet klart. Zadro fogless speilet omfatter montering maskinvare og instruksjoner for enkel installasjon i dusjen.

Instruksjoner

•Rengjør dusj veggen der du vil installere speilet. Skyll av eventuelle gjenværende rengjøringsmiddel og tørre veggen. I en ikke-porøs, glatt flislagt shower stall, henge Zadro speilet, bruker tre sugekopper festet til baksiden av speilet. Hvis du vil knytte av sugekoppene, Skyv en i hvert spor på baksiden av speilet. Holde speilet på plass og skyv den mot veggen i noen sekunder til speilet er sikkert festet til veggen.

•Hang speilet fra dusjhodet hvis veggen ikke vil holde speilet med sugekopper. Skyv de to øverste sugekoppene inn i sporene på baksiden av speilet. Koble hengende ledningen (forutsatt) under sugekopper på baksiden av speilet. Plass hengende ledningen over dusjhodet. Denne suspensjon metoden fungerer også bra for å henge speilet på en veggmontert krok på badet veggen.

•Sett speilet dusj veggen med skum for dobbel-pinne tape. Fest pre-cut båndet (leveres av produsenten) til baksiden av speilet. Trykk speilet fast mot veggen i noen sekunder der du vil henge den.

Tips og advarsler

  • Hvis du legger på speilet på badet veggen, ikke bruk dobbel-pinne tape. Båndet kan være svært vanskelig å fjerne og kan skade veggen.