Hvordan jeg henger en oljebrenner?

June 1

Hvordan jeg henger en oljebrenner?

Hengende ovner er stor for brede åpne mellomrom som garasjer, lagre, og i bygninger med åpne plantegninger. Når du installerer disse typer ovner er det viktig å sikre ovnen overhead strukturer som er sterk nok til å støtte vekten. Disse typer ovner eliminere behovet for rørledninger, og i stedet stole på en sterk fan å blåse den oppvarmede luften rundt arbeidsområdet. Det er viktig å vurdere hvordan du skal henge ovnen, eller enda viktigere, hvordan du får det til den ønskede høyden. Heiser, stillas og taljer er alle gode måter å trygt løfte ovnen til høyde.

Instruksjoner

•Prep området som du har planlagt for ovnen. Fjern gulvet hindringer og kontroller at taket som du skal henge ovnen av vil støtte vekten av ovnen.

•Unpack ovn og Finn hullene på toppen som er utformet for å støtte ovnen.

Måle hullene og få to alle tråd stenger å passe i hullene. Jo større stenger, desto mer vekt kan de støtte, så jo større jo bedre.

•Bruk en heis, stillas eller en Heise å løfte ovnen til høyden du vil. Være forsiktig med å vurdere klaringer under ovnen og retningen du vil ovnen å møte.

•Sett vinkel jern til taket på stenderne eller bjelker. Ovner er tunge, og vinkel jern vil støtte vekten, så vinkel jern må sikkert og trygt rettes til taket med lag bolter.

•Slip alle tråden stenger gjennom hullene i vinkel jern. Har en vaskemaskin og en mutter sandwiching vinkel jern på hver side. Gjør det samme for hull i toppen av ovnen. Dette vil holde skjemaet nøtter tilfeldigvis kommer skrudde.

•Consult i håndboken for den nødvendige avstander nødvendig fra taket og noe under ovnen. Aktivere nøtter stangen for å justere høyden etter behov. Sjekk for nivå og skru ned mutterne på begge sider for å sikre ovnen på plass.