Hvordan jeg henger en magiske knappen garasjeport?

December 19

Et registrert varemerke for Australia-baserte Liftmaster selskapet, Magic knappen garasjeporter er dekorative og utformet for å gi ekstrem styrke og holdbarhet. Magiske knappen garasje dører funksjonen heavy-duty komponenter og et utvalg av to motorer: en 240-volts eller en 3-fase 415-volts.

Instruksjoner

Mål

•Bruk et målebånd for å måle bredden og høyden din åpning for å finne ut hvilken størrelse Magic døren du trenger. Sørg for at du tillate tilstrekkelig siderom for dørens vertikale spore, takhøyde for avstanden mellom toppen av døren åpning og garasje taket og backroom, som er pålagt å gi døren til åpne mot baksiden av garasjen.

•Bruk en skrutrekker knytte weatherstripping til bunnen av døren.

•Skru kabelen braketter til døren med din skrutrekker. Montere hengslene til nedre panel i døren med innvirkning driveren. Sett inn rullene - først i parentes, og deretter i sporing.

•Kontroller at sporet er parallell til døren, så skru den på veggen innramming. Kontroller at banen ikke gni døren, så stramme skruene med en skiftenøkkel. Åpne døren for å kontrollere justeringen og stram sporing nødvendig å justere.