Hvordan jeg henge ut Klesvask i Australia?

October 15

Hvordan jeg henge ut Klesvask i Australia?

Det er mange forskjellige måter å tørke klærne i Australia (og de fleste steder i verden). Men hvis du henger Klesvask i ekte australsk stil, må du henge den på en Hills heise. Åsene taljen er en ikoniske australsk oppfinnelse utviklet av Lance Hill i 1946. Åsene taljen er en roterende klessnor som har sammenleggbare armer som kan heiste eller senket som ønsket. Åsene taljer nåde bakgårder av mange en australsk hjem og er ikke bare ikoniske, men praktisk.

Instruksjoner

•Launder maskin klærne som vanlig i en vask med vaskemiddel. Plass klærne i vask kurven. Ta vask kurven ut gården hvor Hills heise klessnor er.

•Wind en klessnor ned med håndtaket på siden av den viktigste Polen. Vinden det så lavt som mulig samtidig være i stand til å rotere; Dette forenkler henger Klesvask lett.

•Peg hvert element av klær til en klessnor wire. Når ett segment av en klessnor er full, trykk på armene på en klessnor til spinn rundt og gi deg et nytt segment. Du trenger ikke å flytte fra sted når henger Klesvask i Australia; dvs skjønnheten av åsene taljen.

•Wind en klessnor opp så langt det går når alle klærne er festet. Vinden vil plukke opp klær som seilene og føre en klessnor rotere eget ansvar, som igjen fører klærne tørke raskere. Været i Australia er vanligvis svært varmt om sommeren, kan klær være tørr og klar til å ta i så lite som en time; om vinteren, kan det være lengre.

Tips og advarsler

  • Fordi ozonlaget over Australia er oppbrukt, har solen ekstra styrke. Henge fargede klær i morgen for å unngå full styrke solen og falmet farger.