Hvordan jeg designe et lite drivhus?

July 24

Hvordan jeg designe et lite drivhus?

Drivhusene er en fin måte å holde litt sommer kommer i vintermånedene eller opprette en tropisk hage i bakgården, men kjøpe en kan være dyrt bestrebelse for den gjennomsnittlige Amerikaneren. Heldigvis for de som er villige til å sette opp ermene, er en DIY drivhus ganske mulig og rimelig å bygge. Forsiktig planlegging er en nødvendighet, men så her er de første skrittene som får en blåkopi startet.

Instruksjoner

Velge en tomt

Finne et sted som har rikelig med sollys, spesielt en som får god Sør eller Sørøst eksponering, å fange sola i vinterhalvåret. Et drivhus med en av sine lange vegger (dobbelt så lenge den er bred) mot sør vil fungere best.

•Bruk standard måleenhet. De fleste materialer måles i intervaller på fire, så tomten din dimensjoner skal følge etter.

•Consider er handlingen avstand fra huset. Gir et drivhus med vann og elektrisitet er ofte nødvendig for vanning og temperatur. Lenger et drivhus er fra en kilde til strøm og vann, jo vanskeligere blir det å kjøre de nødvendige linjene til den.

Velge materialer

•Velg en stiftelse. Permanent grunnlag er ideell, men en etasje i grus flere inches dyp kan passe et lite drivhus; større veksthus må et fundament av helles betong.

•Velg materiale for rammen. Galvanisert stål rammer er et godt valg fordi de er sterk, langvarig og relativt billig. Aluminium rammer er ikke så sterk og derfor trenger mer omfattende innramming, men aluminium kommer i mange farger og er lite vedlikehold. Hvit PVC pipe rammer er den billigste og enkleste å installere, men er de svakeste og mest utsatt for Vær skade.

•Velg en dekker materiale. Glass er den mest tradisjonelle, men beholder varmen dårlig og skjør med mindre forsterket. Glassfiber er mer motstandsdyktige og sprer sollyset, men vil svekkes over tid uten vanlig behandling med en beskyttende bærevesken. Polykarbonat dekker er like klart som glass og sterkere, noe som gjør dem til et godt valg.

Interiørdesign

•Farge varme lagring overflater (vanligvis rundt planter) rød og mørk blå absorberer lys og reflektere nyttig lys til andre planter.

•Kontroller andre flater reflekterende folie eller hvit maling å reflektere lys tilbake i drivhuset

•Design tilstrekkelig temperaturkontroll eksos fans og varmesystemer. Drivhus i varmere klima sannsynligvis trenger ikke et varmesystem, men drivhus i de fleste klima trenger eksos fans på de varmeste sommerdagene.

Tips og advarsler

  • Se blant en rekke materiale leverandører å finne de beste prisene, og en grundig pris anslå.
  • Designe et drivhus som er betydelig lettere enn å bygge en. Snakk med noen fagfolk om dine planer før du starter byggingen.