Hvordan jeg besegler en konkret skrå garasjeport?

April 18

Hvordan jeg besegler en konkret skrå garasjeport?

Garasjeporter inkludere en bunnen weatherstrip for å forhindre regn og snø å garasjen når døren er nede. Hvis din konkrete garasje gulv har en skråning under døren, har denne tynne forseglingen på døren liten effekt mot utenfor elementene. Installere en garasje døren terskelen seglet, en hard gummi forsegling med en hylle, på gulvet vil sikre regn og snø kan ikke angi garasjen, selv om det er bygget på en skråning.

Instruksjoner

•Åpne garasjeporten og lå dørterskelen garasje sel mellom døren sporene med 45 graders hump peker i garasjen. Skjær endene av terskelen passer mellom dør spor med verktøyet kniv.

Stå et sted i garasjen og nedre døren over terskelen segl. Skyv hump av segl mot baksiden av garasjeporten. Spor ytterkanten av forseglingen på garasjen gulvet med en blyant. Heve garasjeporten og flytte terskelen av portåpningen.

•Sweep området der du vil installere terskelen seglet. Deretter en tube med bygging lim inn en fuger pistol og kutte spissen av rør munnstykket i 45 graders vinkel med verktøyet kniv.

•Vri terskelen forsegle over slik at bunnen vender du og forseglingen er flatt. Bruke tykk perler av bygging lim nederst på hver side av terskelen seglet, 2 inches fra kanten. Dette gir deg to perler ned lengden på terskelen. Bruke en tredje perle av lim mellom de to første perlene i en opp og ned mote ligner bølger.

•La terskelen til portåpningen og slå den over til å sette den mot betong gulvet. Langs ytterkanten av siden hump med blyant linjen på gulvet. Trykk ned på hele lengden av terskelen å spre limet jevnt over terskelen og gulvet. Dette vil sikre terskelen obligasjoner tett med gulvet.

•Lukk garasjen dør av hoveddøren og la døren ned i minst 24 timer slik at limet å kurere.