Hvordan installerer vinylbelegg Under et toalett

September 29

Hvordan installerer vinylbelegg Under et toalett

Vinylbelegg er tilgjengelig i ruller eller fliser som er festet til gulvet, og at limet å følge riktig, subfloor må være tørr. Når du installerer vinylbelegg under et toalett, må du først fjerne toalettet, og så er det viktig å sjekke subfloor under toalettet for tegn til fuktighet. Når du er sikker det er tørt, det er en ganske enkel oppgave å kutte gulv rundt toalettet flens - kutt ikke har å være nøyaktig - og deretter erstatte toalettet.

Instruksjoner

Slå av vannet i vinkel stopp leverer toalettet og skru forsyning linje fra toalett innløpet. Du kan vanligvis gjøre dette for hånd, men hvis ikke, bruk kanal låse tang. Deretter skylle toalettet for å tømme tanken.

•Løsne skruene som holder toalettet på gulvet med en skiftenøkkel og fjerne dem. Så løft toalettet rett opp av bolter og sett det til side, helst utenfor rommet. Skrap den gamle voksen av flensen med maling skraper.

•Examine gulvet under toalettet for tegn til fuktighet eller råte og gjøre eventuelle nødvendige reparasjoner. Hvis det er noe overflaten fuktighet, tørke den med et klede og la gulvet tørt.

•Lay vinyl fliser i rommet, og når du kommer til toalettet, skjære kurvene i fliser med verktøyet kniv eller en mestring så å passe rundt toalettet flens. Dette buet kuttet trenger ikke å være nøyaktig; Du kan ha en avstand på opptil 3/4 tommers mellom kanten av flisene og flensen.

•Measure avstanden flensen fra veggene og diameter, og før klippe et hull i rullet gulv med verktøyet kniv. Deretter legge gulv slik at flensen kakker gjennom hullet. Hullet har igjen, ikke å være nøyaktig.

•Glue gulv ned, rulle på gulvet med en 100-kilos roller, og at limet tørke. Rengjør av gamle voksen fra toalett uttaket, passe på en ny voksen ring, angi toalettet tilbake på flensen og stram nøtter med en skiftenøkkel.

•Caulk rundt foten av toalettet med silikon reparer.

Tips og advarsler

  • Pass subfloor under toalettet er flat før du installerer gulv. Nivå det etasje utjevning sammensatte og et belte sander om nødvendig.
  • En idiotsikker måte å sikre hullet er på rett sted i rullet gulv er å lage en mal med maskering papir og bruke den til å klippe hull.
  • Stram ikke nøtter som holder toalettet på gulvet, eller du kan knekke porselen.