Hvordan installerer PVC sjekke ventiler på en Koi Pond

August 21

Hvordan installerer PVC sjekke ventiler på en Koi Pond

Koi dammer legge til ditt landskapsarbeid litt beroligende. En koi pond består av en dam rutefly, en pumpe og rørleggerarbeid komponenter som kobler pumpen til dam rutefly. En stor VVS komponenten av en koi pond er tilbakeslagsventil. En tilbakeslagsventil tillater vannet å strømme til pumpen og når pumpen er av, sjekke ventilen tillater ikke vannet å strømme fra pumpen. Dette holder pumpet primet mens den ikke er i bruk, sparer du frustrasjonen til grunning dammen pumpen hele dagen.

Instruksjoner

•Skjære en del av PVC-rør. Trekk et målebånd langs en lengde på PVC-rør. Plass et merke fire inches fra slutten av PVC-rør med en permanent penn. Juster bladene på en PVC kutter med merket. Klem håndtakene på PVC kutteren å kutte PVC-rør til lengden.

•Apply primer innsiden kontakten på kuleventil avslutter sil kurven med pensel festet til lokket av PVC primer. Bruk primer applikator børste for å bruke primer på utsiden overflaten av begge ender av den kuttet PVC-rør.

•Apply PVC fest til primet kontakten kuleventil og en primet enden av klippe stykke PVC-rør. Skyv limt slutten av PVC-rør inn limt socket for kuleventil. Vri PVC pipe 1/2 slå og holde brikkene sammen i 30 sekunder.

•Apply PVC primer på innsiden av innkommende siden av tilbakeslagsventil.

•Apply lim til innsiden av Sjekk ventil innløp og primet siden av PVC-rør. Skyv de to stykker sammen, vri tilbakeslagsventil 1/2 slå og holde brikkene sammen i 30 sekunder.

•Continue kjører PVC-rør fra utløpet av tilbakeslagsventil på dammen pumpen.