Hvordan installerer PVC gjerde på betongen

June 19

Hvordan installerer PVC gjerde på betongen

Vanligvis er en PVC gjerde installert på innlegg begravet i bakken og innebygd i betong. Denne typen installasjon gir styrken kreves for å holde gjerdet på plass under sterk windstorms eller tilfeldige angrep av små barn. En annen type installasjon gir litt mindre styrke, men lar gjerdet å installeres over betongflater bruker en spesialdesignet post som inneholder en montering fot. Riktig installasjon av innlegget vil sikre PVC gjerdet har styrke må holde det oppreist i alle situasjoner.

Instruksjoner

•Still en flens montering stolpe over betongen. Justere innlegget til det sitter på påkrevd lokasjon. Trykk spissen på en permanent markør hullene i flensen å markere hvert hull sted. Flytte post fra området.

•La en tre-1500-tommen mur bore bit i chuck av en hammer drill. Måle lengden av en ettall-kvart-tommen mur skrue med et målebånd. Merk den oppmålte lengden, pluss en firedel tommer, på skaftet av borekronen med permanent markør.

•Drill et hull på hvert sted merket på betong. Drille ned til merke på bit akselen møter overflaten av betongen. Juster hullene i etter montering flensen med de boret hullene.

• Kjør en kvart tomme mur skruen i hvert hull - til tett - med en skrue pistol.

•Measure avstanden mellom loddrette midtpunkt innlegg av en PVC gjerdeseksjon. Installere en andre innlegget på målt avstand ved hjelp av metoden beskrevet i trinnene 1 til 4.

•Fasten PVC gjerdeseksjon til installerte innlegg per produsentens spesifikasjoner.