Hvordan installerer PVC for elektrisk ledning

February 4

Hvordan installerer PVC for elektrisk ledning

Installere elektriske PVC kanal å kjøre ledninger fra en strømkilde til en stikkontakt er kjører ledningen gjennom hver rør og koble dem sammen. Elektriske PVC kanal er et godt valg for programmet rundt i huset, som er det enkelt å klippe og fleksibel til å arbeide med. I tillegg til underjordiske prosjekter det tilbyr vann tett sel og rust bevis, i motsetning til metallrør.

Instruksjoner

•Measure avstanden for kjøp av den elektriske kanal å sikre du har antallet deler for å fullføre prosjektet. Hvis kanal skal installeres under jorden, bruke spade til å grave en 18-tommers grøft hele lengden av installasjonen.

•Measure og mark lengden på elektriske PVC kanal kreves for prosjektet. Bruke baufil kuttet ting å kutte kanal og rengjør det kutte slutten bruke kniven til deburr kanal. Hvis du trenger mer enn én del av kanal for en lengre sikt, kutt stykker for å passe prosjektet.

•Tape ledningene sammen og mate dem gjennom delen av kanal, trekke dem ut i motsatt ende. Enden av kanal nærmest koblingsboksen, bruker en låsemutteren, og stram det ned ved hjelp av tang. Hvis kanal er kjørt langs veggen, kan du knytte ett kanal til veggen med en skrutrekker og skruene som følger med hvert klipp.

•Sett den andre delen av kanal til først. Mate ledningene til slutten av den andre delen av kanal som har flens slutten og trekke det ut den andre enden. Bruke kanal sement på slutten av det første stykket kanal og raskt inn flens slutten av den andre å koble de to stykker av elektriske PVC kanal sammen.

•Gjenta trinn 3 for å legge ytterligere deler av kanal etter behov til kanal har nådd stikkontakten, og bruker en låsemutteren, sikre slutten av kanal til eksisterende stikkontakt koblingsboksen. Fest kanal til veggen etter behov ved hjelp av klippene og skru dem inn i veggen. Hvis installasjonen er underjordiske, bruk spade for å begrave kanal med skitt fjernet fra trinn 1.

Tips og advarsler

  • Unngå kjører elektriske kabler gjennom elektriske kanal som har ledningene samlet i en isolert ytre vindsperre som dette er en elektrisk code brudd, fører til at ledningene overoppheting og forårsaker en elektrisk brann. Bare bruke personlige isolerte ledninger å kjøre.