Hvordan installerer keramiske gulv fliser i en bobil

August 12

Selskaper konstruere mobile eller produsert, hjem og flytte dem til ditt land. I byggeprosessen bruker selskapene ofte sponplate på gulvene. Dette er nummer én hindringen når sette flislagt gulv i en bobil, siden sponplate kan være vanntett, men det er ikke vanntett, ifølge en artikkel på webområdet for US skogbruk Service. Derfor hjelper forberede gulvet ved å dekke det med kryssfiner skape et solid grunnlag for den vanntett backerboard kreves fliser.

Instruksjoner

•Kontroller sub gulvet. Hvis det er particleboard eller orientert strand styret, dekke det med kryssfiner. Bruk 3/4-tommers kryssfiner, kuttet til å passe på området. Skru kryssfiner i gulv bjelkene med tre skruer.

•Dekk kryssfiner med 1/2-inch sement backerboard. Start på den andre siden av rommet og trene. Midtstiller endene av ark med backerboard over gulv bjelkene og fest den med skruer eller galvanisert spiker.

•Mix mørtelen eller thinset du vil bruke til å følge ruten for å backerboard i henhold til retningslinjene fra produsenten. Når blandet med vann, bør thinset's konsistens etterligne peanøttsmør.

•Arbeid fra baksiden av rommet mot døren. Lagre kantene for sist. Bruke en baseball-størrelse del av mørtelen på baksiden av en av brikkene. Spredt ut jevnt, dekker alle hjørner. Dette hjelper flisen sitte flatere. Trykk på flisen fast på backerboard. Bruke forhåndstrykt rutenettet på styret for å holde torget fliser. Plass en avstand på kanten av hvert panel for å holde mellomrommene mellom flisene selv.

•Gjenta prosessen til du har dekket hele gulvet.

•Measure fra yttervegg kanten på arket. Gi rom for mellomlegget. Trim ruten til området. Angi ruten etter klipping det med en våt så eller flis cutter. Tillate flis sette i 24 timer.

•Mix grout i fargen du foretrekker med vann. Gjøre grout konsistensen ligner pannekake batter.

•Fjern avstandsstykkene. Dypp en middels stor del av grout på flisen. Jevnt over flisene og fylle ut mellomrommene. Bruk en stor, fuktig svamp og grout flyte og lage jevne linjer. Skyll svampen ofte og holde tørke flisen til grout fyller hullene.

•Apply en tetningsmasse til av flis Injiseringsmasse. Dette hindrer at fuktighet siver under flisen. Følg program instruksjonene på etiketten for best resultat.