Hvordan installerer jeg en vinsj kabel Tightener for over bakken Pool vinter dekker?

December 4

Hvordan installerer jeg en vinsj kabel Tightener for over bakken Pool vinter dekker?

Lukke bassenget er en enkel aktivitet som kan gjøres på kort tid. Vanligvis vil du finne at pool dekke kit kommer med en vinsj stil kabel tightener. Denne kabelen tightener sikrer overbygg, bidrar til å holde bassenget rent og fri for rusk i løpet av vinteren og våren. Lære hvordan du skal bruke denne vinsj vil øke sjansene for å åpne et rent basseng.

Instruksjoner

•Lavere pool vannstanden til ca 4 inches under skimmer. Dette kan utføres ved å bruke en vanlig skrutrekker til å løsne de justerbare klemmer som sikre slangene tilbake og skimmer linjene og fjerne slanger. Bruk gummiplugg til å forsegle av beslag på retur og skimmer. Bruke et basseng lukke kjemiske kit som består av pool sjokk, basseng winterizer, og et basseng skala og rust protector.

•Inflate luften pute og plasser det i midten av bassenget. Du kan sikre denne luften puten ved hjelp av hyssing, kjøre gjennom øyet hullene på puten og pakket rundt et svømmebasseng innlegg. Strekke overbygg over overflaten av bassenget. Pass på å nøye manøvrere overbygg under basseng dekk eller eventuelle hindringer som kan blokkere tilgang til bassenget skinnen.

•Weave kabelen gjennom hull på overbygg. Bruk en vekslende over-og-under mønster når du utfører denne handlingen. Pass på at kabelen kjøres gjennom hver individuelle eyelet; Dette vil bidra til å sikre dekselet riktig.

•Weave kabelen hull på siden av vinsj kabel tightener. Med vinsj vannrett vev sted tommel grep i vertikal posisjon slik at endene av kabelen gjennom den. De skal overlappe helt med ekstra kabel igjen. Ikke veve dette tilbake gjennom hullene, la den henge, som det vil ende opp å få avvikles også.

•Stram kabelen ved å vri vinsjen klokken. Fortsett å vri vinsjen til kabelen er stramt rundt bassenget. Når du strammer vinsjen, regelmessig kontrollere at overbygg er selv rundt bassenget. Kontroller også kabelen er under bassenget skinnen.