Hvordan installerer jeg en Square D Homelite?

October 18

Hvordan installerer jeg en Square D Homelite?

Kvadratmeter D Homeline breakers hindre en elektriske overbelastning kommer til husholdningsapparater, brytere eller beholdere. De beskytter også mot huset branner av "tripping av" Hvis en enhet har en elektrisk kort. Kvadratmeter D Homeline elektriske paneler krever Square D Homeline breakers. Andre merkenavn breakers vil ikke passe i Square D-panelet. Når tilgang til breakers i en elektrisk panel er nødvendig, slå den viktigste breaker. Hvis elektriske panelet er innendørs, bruk en akkumulator-drevet lampe lys arbeidsområdet når de viktigste breaker er deaktivert.

Instruksjoner

•Locate breaker diagrammet. Breakers i et kvadrat D Homeline elektriske panel har tallene ved siden av dem som tilsvarer et diagram på innsiden av panelets døren. Diagrammet viser hvilke enheter hver breaker serverer. Finne i diagrammet hvor mange på panelet for på ny brottsjø og skrive enheten(e) betjent på ny brottsjø i diagrammet.

•Practice sikkerhet til alle tider. Aktivere en akkumulator-drevet lampe. Slå av alle breakers i elektriske panelet. Finn skruene i hjørnene av elektriske panelet, og tilbake dem med spor skrutrekkeren. De viktigste breaker kan være plassert utenfor selv om elektriske panelet er inne. Uansett, deaktivere den viktigste breaker.

•Locate kroker og riller. Feste på torget D bryteren er på samme slutten med terminal skruen som kobler ledningen til den. Sporene for kroker på breaker ligger i panelet på venstre og høyre side av buss barene ligger i sentrum av panelet.

•Installer på ny brottsjø. Koble breaker i sporet, og skyv den til bar i sentrum av panelet. Trykk fast på bryteren for å være sikker på en solid tilkobling til buss bar.

•Kople breaker. Stripe isoleringslaget fra svart og hvit ledninger å avsløre om 1/2-inch nakne wire. Den hvite og nakne tråden kobles til terminalene der eksisterende hvit og nakne ledninger er koblet. Hold svarte ledningen for på ny brottsjø under terminal skruen og skru å holde det på plass.

•Sikker i paneldekselet tilbake på plass. Fjern knockout fra paneldekselet for å åpne et sted i det for nye breaker. Hold dekselet på plass mens du kjører skruene i hjørnene. Slå den viktigste breaker på første og deretter breakers i elektriske panelet enkeltvis.