Hvordan installerer jeg en Manta Ray over bakken basseng renere?

May 27

Hvordan installerer jeg en Manta Ray over bakken basseng renere?

Manta Ray over bakken renere er en automatisk pool vakuum produsert av blå bølge. Manta Ray er utformet for å være lett å sette opp og bruke. Manta Ray krever lite vedlikehold foruten å holde bassenget skimmer og filteret ren. Automatisk renere bruker basseng pumpe og filteret til å drive enheten. Pumpen skyver vannet gjennom systemet opprette inntaks som plukker opp smuss og rusk mens du flytter Manta Ray hodet rundt bassenget gulvet. Det er viktig å vite hvordan å installere Manta Ray for å sikre effektiv rengjøring av bassenget gulvet og vann.

Instruksjoner

•Start bassenget pumpen av stund installere Manta Ray renere. Dette vil unngå elektriske støt og tap av overskytende vann.

•Koble 3-tommers slangen deler av setter inn mannlige mansjetten av et slangen inn kvinnelige mansjetten av en slange. Skyv endene sammen mens vri for å sikre en tettsittende passform. Fortsette montering slangen til alle inndelinger brukes. Legg merke til det blir en slange delen som har to kvinnelige ender; plassere denne delen på slutten av slangen som det vil bli brukt for vakuum tilkoblingen.

•Installer automatisk regulator ventilen ved å knytte ventilen til den siste delen av slangen. Ventilen balanserer flyten av vann mellom skimmer og vakuum.

•Koble slangen til Manta Ray renere hodet. Senk hodet helt i vann. Slå bassenget pumpen på.

•Hold den åpne enden av slangen til tilbake jet ventilen. La pumpen å fylle Manta Ray slangen med vann. Denne prosessen sletter all luft fra linjen. Husk å holde Manta Ray vakuum hodet neddykket i vann bestandig.

•Plasser vakuum platen på skimmer. Koble vakuum til bassenget skimmer ved å plassere slutten av den automatiske regulatorventil på albuen. Ventilen må være vender ned for riktig vannmengde.

•PURGE luften fra filteret og vakuum ved å slå pumpen av og så tilbake på. Vakuum vil nå begynne å flytte rundt på gulvet av bassenget og starte renseprosessen.