Hvordan installerer jeg en Backup DC Sump pumpe?

July 31

Hvordan installerer jeg en Backup DC Sump pumpe?

Områder av ditt hjem kan være uønsket vann, truer ditt hjem og, i noen tilfeller, din helse. Vannproblemer er mest vanlig i kjellere og kravlesøket spaces, og en sump pumpen er et populært middel. For å beskytte hjemmet ditt i tilfelle strømbrudd eller pumpe strømbrudd, anbefales det å installere en sikkerhetskopi system. I de fleste tilfeller er en akkumulator drevet sikkerhetskopiere sump pumpe. Disse systemene er ganske lett å installere, rimelig og gi et ekstra lag med beskyttelse for ditt hjem.

Instruksjoner

•Juster monteringsbraketten for sikkerhetskopiering sump pumpen. Avhengig av modell av pumpe du kjøpt, det er en brakett inkludert som støtter pumpen i gropen. Braketten må justeres for å tillate sikkerhetskopiere pumpen å sitte så lavt i gropen som mulig uten å forstyrre den primære pumpen. Den andre enden av braketten strekker seg ut av gropen og ligger flatt i underetasjen.

•Plasser batteriboksen og batteriet på i overkant av braketten. Dette fungerer som en teller vekt for pumpen nedenfor. De fleste systemer bruker et stort marine batteri som leveres med en beskyttende batteri. Sett batteriet inn i beskytter rettssak, og plasser saken på toppen braketten.

•Monter sikkerhetskopiere pumpen til den nedre enden av braketten. Det er viktig pumpen er skikkelig festet på plass. Det er en viss vibrasjon når pumpen er i drift, og hvis ikke er godt sikret, det kunne falle av braketten og gjøre skade på både seg selv og den primære pumpen. Når pumpen er montert, gjør alle elektriske tilkoblinger fra pumpen til batteriet.

•Sett avløp linjen slange til uttaket porten til sump pumpen. Denne linjen, vanligvis en slange, strekker seg opp og ut av gropen, hvor det er koblet til avløp linjen et sted over tilbake flyt ventilen for primære pumpen. Bruk banalisere så å kutte i avløpet linje og sette inn tee tilbake flyt ventilen med sikkerhetskopiering pumpen. Denne tee ventil hindrer vann fra strømmer tilbake til sikkerhetskopiering avløp linjen og sette bunnpannen gropen.

•Koble batteriet til batteriladeren, deretter kobler batteriladeren til en GFCI uttak. En GFCI (bakken feil krets avbrudd) enhet kreves i våte eller utendørs miljøer. Disse enhetene overvåke flyten av elektrisitet, og automatisk stengt hvis det er en kort eller lekkasje i linje eller enhet. Dette gir deg ekstra beskyttelse mot brann er elektriske og mulig electrocution.

•Test både pumper for å være sikker på at de fungerer som de skal. Legge vann til bunnpannen pit og gjøre visse fjernes. Dette sikrer avløp linjer er åpne og alle ventiler fungerer som de skal.

Tips og advarsler

  • Det anbefales å installere en alarm som varsler deg når sikkerhetskopiere systemet er i bruk. I tilfelle den primære pumpen mislyktes på grunn av en mekanisk problem du reparasjoner umiddelbart.
  • Slå av all makt til området når du arbeider rundt alle elektriske komponenter.