Hvordan installerer jeg en Ademco 5827BD?

January 2

Hvordan installerer jeg en Ademco 5827BD?

Sikkerhet er en viktig del av vedlikehold av eiendommen og beskyttelse, og blir vanskeligere å administrere som størrelsen på at eiendommen øker. Egenskaper som spenner over flere etasjer, bygninger og selv steder, krever mer avanserte sikkerhetssystemer. Behovet blir enda mer å trykke hvis eieren huser verdisaker, flere steder, som er utsatt for tyveri. For å løse dette problemet, installere noen grunneiere en Ademco 5827BD for å fylle gapet i samordning med stedets patruljering av større anlegg.

Instruksjoner

Slå enheten over til batterirommet. Monter batteriene betaler oppmerksomhet til de negative og positive posisjonene. Blunk batteridekselet tilbake på, og slå enheten tilbake over å vise ansiktet til tastaturet.

•Programmer tastaturet til å klargjøre enheten for bruk. Trykke ned makt opp nøkkel i nedre venstre hjørne er merket med en stjerne og uttrykket «ON/STAT,"til de gule LED blinker.

•Tast programmodus ved deprimerende og holde tastene "1" og "3" på samme tid i tre sekunder. Se etter de grønne og røde lysdiodene å blinke vekselvis varsler deg om at systemet har angitt programmet modus.

•Arbeid deg gjennom sekvensen av programmering spørsmål. Hver ny funksjon starter med stjerne symbol () og slutter med tallsymbolet (#). Angi forhåndstildelte firesifrede master koden. Angi "," "8" firesifret kode, "#."

•Programmer rask nøkkel operasjonen. Trykk "," "1", "firesifrede koden," "#." Angi System House identifikasjon, deretter RF systemet brukes, refererer til systemet instruksjonene etter behov. Lytt på bekreftelsen signal for hver funksjon programmert på talltastaturet. Tre korte bipper indikerer en vellykket oppføring mens en lang, lang pipetone indikerer en feilaktig oppføring som må implementeres på nytt. Avslutte programmet modus ved å trykke "," så "#."

•Affix nøkkelen panikk etiketter tastene panikk som har blitt aktivert. Etikettene ligger i den medfølgende instruksjoner og diagrammer som fulgte med enheten. Installere antennen for enheten ved å skru den inn i åpningen på toppen av enheten. Installere antennen gir deg maksimal overføringshastighet hvis enheten brukes i større områder med flere bygninger.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil, kan du lagre monteringsbraketten på vedlagte festebraketten for bekvemmelighet.
  • Hvis enheten ikke fungerer, kontroller polariteten eller plasseringen av batteriene installert i enheten.