Hvordan installerer jeg en 14 G ledning gjerde?

May 1

Hvordan installerer jeg en 14 G ledning gjerde?

Fekting er viktig for sikkerhet og trivsel for kjæledyr, barn og husdyr. Installere en 14-gauge ledning gjerde kan holde alle tre veier og av nabolandet verft. Fekting kan sveiset eller vevd, med vannrette og loddrette ledninger med jevne mellomrom. Rektangulær åpningene i ledningen kan variere mellom ett og fire inches; Velg fekting med åpninger i en størrelse passer til dine behov.

Instruksjoner

•Mark hjørnet stolpe steder for gjerdet med spraymaling eller merking innsats. Grave et hull til en dybde på 3 fot for hvert hjørne innlegg. Sted en behandlet tre innlegg i hvert hjørne hull. Bruk en tamping stang for å drepe løst smuss rundt bunnen av hvert innlegg.

• Kjør streng mellom hvert hjørne innlegg merke linjen din gjerde vil følge. Trekke strengen stram å sikre en rett gjerde.

•Bruk en T-post driver vasken T-innlegg i bakken langs ytterkanten av streng linjen. Kjøre hver T-post minst 12 inches i bakken. Installere en T-post ca hver åtte fot.

•Sikker begynnelsen slutten av ledningen gjerde til første hjørnet stolpe med bunnen 1 tommer over bakken. Bruke en hammer til å feste gjerder til innlegget med 1 ½-tommers fekting stifter hver sjette inches fra bunnen til toppen av gjerde kanten.

•Unroll wire gjerder av din gjerde linje. Stå gjerder på kanten og trekk den stram. Bruk T-post klipp og tang for å sikre gjerder til hver T-innlegg, jobbe deg til neste hjørnet stolpe. Fortsette å trekke netting stram på hver T-post.

•Continue å følge trinn 4 og 5 inntil gjerdet er fullført. Klipp av overflødig gjerde på slutten av hvert kast og starte på nytt med neste kast gjerde.

Tips og advarsler

  • Ekstra kabel fra endene av ruller kan brukes å beskytte trær fra hjort og hester.