Hvordan installerer innfelt lys i en utendørs blokk vegg

May 2

Hvordan installerer innfelt lys i en utendørs blokk vegg

Hvis du leter etter en måte å legge noen estetiske spenning til en vanlig blokk vegg, kan du vurdere utendørs innfelt lys. Ikke bare vil de bidra til å belyse mørke baner og utearealer, de også hjelpe bryte opp profilen til veggen ved å gi det en travlere, mindre monolittisk utseende. Skjære hull i en blokk vegg kan virke skremmende for en nybegynner; med de rette verktøyene kan du installere innfelt lys på en utendørs blokk vegg med ingenting å frykte.

Instruksjoner

•Velg en blokk i området der du vil montere en innfelt lys. Måle lengden og høyden av blokken å finne midten av blokken ansiktet. Lage et merke på blokken halvveis mellom sentrum og en ende av blokken. Dette vil tillate deg å skjære gjennom den tynneste delen av blokken. Ikke bare vil dette gjøre klippe et hull enklere, det vil ha mindre innvirkning på styrken av veggen.

•Sett litt mur til chuck hammer drill og stram chuck. Angi boret til "hammer" modus. Plassere mur bit på merke på blokk ansiktet. Gå gjennom ansiktet til blokken.

•Fjern mur litt fra drillen. Sette inn en konkret hull-så i øvelsen, og stram chuck. Bytte boret av hammer modus. Skyv pilot litt inn i hullet du drillet til hullet så er flatt mot blokken ansiktet.

•Skjære gjennom blokk ansiktet med hullet så. Bore sakte til så begynner kutte i blokk ansiktet og øke hastigheten og rock hullet så i en mot klokken bevegelse. Dypp hull så i en bøtte med vann hver 90 sekunder for å fjerne støv og avkjøle litt. Fortsett kutte til hullet så trenger blokk ansiktet.

• Kjør en ledning fra utendørs lys kontrolleren til hullet i blokk ansiktet. Hvis du har tilgang til toppen av veggen, kan du slippe ledningen gjennom kamrene i blokker til åpningen. Hvis toppen av veggen er avkortet, kan du trenger å bore et lite hull i baksiden av veggen kjøre ledningen til lys. Klippe ledningen til lengde med wire strippere.

•Kople å innfelt lys kampen etter lys produsentens instruksjoner. De fleste utendørs lys har en terminal med klemmer eller skruer som gjør koble ledningene enklere. Bare legge kabelen i terminalen, og klemme eller skruen det stengt for å gjøre tilkoblingen.

•Tuck ledninger i hullet i blokken ansikt. Trykk den innfelte lys innslag i hullet til låseringen rundt face er flatt mot blokken. Innfelt utendørs lysarmaturer holdes på plass av friksjon. Lysarmaturer varierer i størrelse fra 1 til 6 inches; Bruk et hull så det er samme størrelse som kampen, og det passer godt i hullet.

Sette inn en trim cap, hvis man er inkludert i lyset lampen. Betongen hull-så bruker en diamond belegg klippe og polsk veggen samtidig. Kantene av hullet vil være helt glatt, gjør installasjonen ser ryddig, selv om lyset ikke har en trim cap.

•Sett den andre enden av kabelen til utendørs belysning kontrolleren.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke finner toppen eller bak veggen, kan du vurdere å bruke solenergi - eller batteridrevet belysning for å unngå å løpe telegrammer.
  • Betong hull-sager er tilgjengelige i en rekke størrelser. Se dokumentasjonen som fulgte med din lys fixture å bestemme riktig størrelse for programmet.
  • Hammer øvelser er høyt og kaste av en masse rusk. Bruk øye og hørselsvern under boring gjennom blokk veggen.