Hvordan installerer Holdbacks

October 17

Holdbacks er stor krok-formet elementer brukes til å holde gardiner fra vinduene tillate mer lys inn et rom. Holdbacks kommer i mange forskjellige stiler og design, og er festet til veggen på hver side av et vindu. De fleste er laget av støpt metall jern, stål eller messing. Søker etter og installerer de riktige holdbacks kan gi den siste finpussen til et godt designet.

Instruksjoner

•Ta et bilde av gardiner og gardin stang. Dette vil hjelpe du finne den riktige typen av hindring som vil utfylle gardin stang og arbeide i rommet.

•Measure vinduskarmen fra topp til bunn. Del denne målingen av 2 til å bestemme midten av vinduet. Markere midten av rammen på hver side av vinduet.

•Determine hvor langt holdbacks skal monteres fra vinduskarmen. Holde opp din holdbacks til vinduet og trekk gardinene forsiktig tilbake til du finner en behagelig sted. Plasser hindring mot veggen og merke beliggenheten. Mål avstanden fra kanten av vinduskarmen til merke. Merk en tilsvarende plasseringen på den andre siden av vinduet.

•Monter holdbacks med inkludert skruene. Installere molly bolter i gips å holde skruer hvis du ikke montere hindring skruer inn i veggen stud. Holdbacks vil bære vekten av din gardiner, så du ikke ønsker dem trekke ut av veggen.

•Sett inn hindring kroken gardinene. Kontroller at hindring ikke skille fra veggen og trekke ut skruen og molly bolten. Hvis det er, ta teppet og reanchor hindring.