Hvordan installerer harpiks og Media i et vann Tøymykneren

October 21

Hjem vann nedtoningen systemene er koblet til vann linjene i boliger. De myke vann ved å fjerne "hard" kjemikalier i drikkevann som jern, magnesium og kalsium. Vann bløtgjøringsmiddel består av tanker med plastikk harpiks perler som tiltrekker de harde kjemikaliene og trekke dem ut av vannet. Når perlene er full av harde kjemikalier, de bryte fra hverandre og må erstattes. Lavt vanntrykk i et hjem med en vann Tøymykneren er et tegn på at harpiks og medier i tankene må byttes ut som full harpiks perlene begrense vannstrømmen.

Instruksjoner

Slå av vannet feed til vann Tøymykneren tanken. Koble kontrollventilen for tøymykner fra stikkontakten. Koble kontrollventilen fra vannet slanger, av avløpsslangen og saltlake slangen. Du må kanskje bruke en fastnøkkel til å løsne tilkoblinger hvis de er tett.

•Bruk en rørleggers fastnøkkel til å løsne kontroll ventil fra vann Tøymykneren tanken. Løft kontrollventilen av skyllemiddel. Fjerne Distributør slangen, som er koblet til kontrollventilen og fører til tankene på skyllemiddel.

•Fjern filter media kurver ved å løfte dem rett opp og ut av tanken. Erstatte skum skivene og kast gamle.

•Drain ingen gjenværende vann fra plastikk harpiks media i skyllemiddel tanker i en stor plast bøtte. Noen skyllemiddel tanker vil ha en tømmeventilen nederst kan du åpne. Hvis din tank ikke har en bunnventil, helle ut vannet i en stor bøtte og i tråd med din lokale forskrifter. Stamme ut harpiks perler ved å helle vann over storskjerm. Kast perlene riktig i henhold til din lokale forskrifter.

•Plasser trakt i vann Tøymykneren tanken. Sakte hell utskifting harpiks perler i trakten til å styre sitt flyt i tanken. Hvis du har en stor harpiksen tanken med en diameter på mer enn 13 inches, hell en 4-tommers tykke lag av fine grus i bunnen av harpiksen tanken før du legger til harpiks perler. Sett inn Distributør røret i tanken før du legger harpiks, eller etter grus hvis du har en stor harpiksen tanken.

•Fyll tanken med harpiks perler før det er 65 prosent full av perlene å gi vannet nok plass til å strømme gjennom dem og få myknet. For eksempel krever en tank som er 8 inches med 35 inches 0,64 kubikkfot harpiks perler. En skyllemiddel tank som er 10 inches av 35 inches krever 1 kubikkfot harpiks perler.

•Bytt filter media kurver og koble kontroll ventil til vann Tøymykneren tanken. Koble alle slanger og rør, så slå vannet tilbake på. Snu kalkfilterets kontrollventilen for innstillingen backwash og la den kjøre en komplett syklus "lade" din harpiks perler eller skyll og forberede dem for nedtoningen vann.

•Return kontrollventilen i vanlig drift stilling. Kjøre vannet i din synker i tre minutter å fjerne noen som kanskje har fått inn i systemet under erstatningsprosessen.