Hvordan installerer håndtak i glassfiber omgir

May 27

Hvordan installerer håndtak i glassfiber omgir

Grab barer hjelp forhindre ulykker i badekar og dusj. De kan installeres på keramiske fliser eller glassfiber. Håndtak er ikke faktisk montert på overflaten; de er festet til veggen av boring i stud. Det er kits tilgjengelig for installasjon håndtak på glassfiber omgir.

Instruksjoner

•Bruk surround-din stud finder til å finne to i bakveggen av glassfiber. Merke på midten av stenderne med en blyant. Mål fra bak kanten av badekaret eller dusj stall gulvet opp til der du vil fange baren ligger. Mark denne plasseringen med en blyant; Det er der din første anker braketten skal installeres.

•Hold grab baren på veggen over blyant merke. Bruk din blyant for å spore slutten av grab baren som fester til veggen. Angi til side. 2-tommers hull så inn din drill. Sted spissen av hullet så i midten av sirkelen. Skjær 2-tommers hull i glassfiber.

•Plasser gjengede akselen inn i hull med tråder vender mot surround. Merke akselen med en blyant eller bruk din målebånd for å finne avstanden fra glassfiber surround til stud. Klipp av overflødig lengden av den gjengede enden av akselen med din banalisere så.

•Kontroller et forrett hull i stud med en borekrone angitt av mount kit. Plasser et lag skrue og mutter i akselen som du klippet, og bruk en skiftenøkkel for å stramme bolten i stud. Sikre en av monteringsbrakettene til akselen. Stram braketten for hånd til det er jevnt med glassfiber surround. Sted på slutten av grab baren på braketten; Hold den på plass og spore rundt den motsatte enden av gripefeltet. Følge den samme fremgangsmåten for å installere den andre robust veggfeste.

•Sett gripefeltet på monteringsbrakettene. Merk hullene på hver ende av gripefeltet. Bruk din drill og bore bit størrelsen angitt med instruksjonene i solid mount kit. Bore et forrett hull. Plass endene av baren Grip på monteringsbrakettene. Sette inn en skrue i hvert hull. Bruk en stjerneskrutrekker til å stramme hver skrue.

Tips og advarsler

  • Bruk skifte bolter hvis du ikke kan plassere din Grip bar på pigger.
  • Ikke bruk en borekrone større enn anbefalt i kit instruksjoner. Dine ankere blir svakt og føre til Grip bar kom løs fra veggen.