Hvordan installerer grus i et verft

January 4

Hvordan installerer grus i et verft

Landskapsarbeid en gårdsplass med grus er en effektiv metode for kontroll veksten av ugress, beholde fuktighet i jorda og hindre jorderosjon. Siden grus er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, er det også nyttig for å forbedre estetisk appell. Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på hvilken planter vokser i gården. Grus absorberer varme sommeren, og lyse grus reflekterer sollys. Dette kan være skadelig for planter foretrekker moderat varme og sollys. Innledende forberedelse vises intensiv, men du kan finne at lav vedlikehold og andre fordeler oppveier innsatsen.

Instruksjoner

•Fjern alle eksisterende plenen. Spray et ugressmiddel og vente på det å drepe gresset i sju til 10 dager eller andre metoder som ikke involverer kjemikalier. For eksempel, klippe gresset så lavt som mulig med en gressklipper, vann det tungt og dekke det med en presenning. Gresset vil skrumpe opp fra varmen fra solen i ca seks uker. Alternativt dekk gresset med minst seks lag av avisen og et lag av organisk mulch. Vann gulvbelegg og vente på plenen å dø ut i ca to måneder. Bruk en hakke eller spade for å fjerne området døde gress, ugress og annet rusk.

•Measure tunet å avgjøre hvor mye landskap stoff du trenger. Rull ut stoffet og klippe strimler nok for å dekke området etter din målinger.

•Lay strimler av landskap stoff på nakne jord kantene overlappende. Hvis det er planter på landskapet, kuttet en X i områdene av stoffet der planter ville vise. Brett hjørnene av relevante X nedsette for hver plante og passerer anlegget gjennom hullet.

•Plasser plast kanter materiale rundt grensene for gården å holde steinene i stedet hvis gården grenser en plen. Spredt steiner i plenen kan bli prosjektiler når du klippe gresset.

•Fyll grus på landskapet stoffet i et lag så dypt som 6 inches. Tykkelsen er avhengig av størrelsen på grus. For eksempel gjelde opptil 4 inches ert størrelse grus eller 2 inches av mellomstore grus.