Hvordan installerer fr.P Wall panel i bad

August 9

Glassfiber forsterket paneler (fr.P.) er en type plast panel forsterket med glassfiber for ekstra styrke og holdbarhet. De er ofte installert på veggene i utsatt for fuktighet eller vanskelig å rengjøre områder som kjøkken, bad og sykehus. Disse panelene kan brukes til å opprette en sanitær overflaten som er helt vanntett og lett å tørke rengjøre. FRP installasjon er en enkel aktivitet som kan gjennomføres på bare noen timer av mest DIY huseiere.

Instruksjoner

•Plasser fr.P materialer inn på badet og tillate dem å acclimate til temperatur og fuktighet nivåer i 24 timer før installasjonen.

•Prepare vegger. Fr.P. kan installeres direkte på nesten alle typer underlaget, inkludert tre, gips eller eksisterende panel. Når du installerer over murvegger, legge et lag av kryssfiner til veggen først før du installerer din fr.P. Dette forhindrer at limet soaking i veggen.

•Measure vegger å avgjøre hvilken størrelse paneler du må bruke. Kuttet fr.P behov en karbid-tip så eller justerbar saks.

•La en 1/4" gap mellom kanten av hvert panel og gulvet eller tak for å tillate ekspansjon over tid. Inkluder en 1/8" gapet mellom tilstøtende paneler å tillate horisontal utvidelse.

•Spread fr.P lim på baksiden overflaten av en fr.P panelet bruker en murskje, og pass på å dekke fullstendig. Trykk i panelet på veggen for hånd; så glatt det i stedet bruker en laminat roller. Gjenta denne prosessen for å dekke hele veggen overflaten som ønsket, og pass på å forlate passende hull for ekspansjon.

•Rull fr.P med laminat Rull fjerne bobler eller luftlommer. Laminat valsene kan kjøpt eller leid fra de fleste oppussing eller jernvareforretninger.

•Legg fr.P skillelinjen skinner å dekke skjøter mellom panelene. Disse skinnene kan limes til veggen med den samme teknikken som du brukte for panelene. Legge til cap molding øverst i panelene å fullføre utseendet.

•Caulk alle ekspansjonsfuger rundt og mellom panelene med en klar silisium reparer. Dette hindrer vann, skitt og bakterier fra å trenge gjennom på Fr.P., som vil bidra til å maksimere levetiden.

Tips og advarsler

  • Hvis du installerer fr.P. over keramiske fliser, bruk sandpapir til grunnen av overflaten av arket først. Dette vil hjelpe limet følge bedre overflaten. Når du installerer over mur, er det ikke alltid mulig å legge et lag av kryssfiner først. I dette tilfellet, bruk nylon stasjonen nagler installere paneler i stedet for fr.P lim. Pre bore hull i fr.P med karbid-spissen bore, gjør hvert hull 1/8" større enn akselen over klinke.