Hvordan installerer dekorative fliser

January 27

Forbedre skjønnhet og øke verdien av ditt kjøkken eller bad med dekorative fliser veggmaleri eller kantlinje. Velg flere teksturer og farger keramiske, stein, glass og metall fliser. Bestemme om et tema. Ikke Begrens deg selv. Kjøkken veggmalerier er mer enn vinflasker og druer disse dager. Bad er mye mer enn tropisk fisk på en blå bakgrunn. ta den tiden du trenger. Går internett flis distributører og enkelt å lage din drøm kjøkken eller bad med dobbelsidig epoxy flis-innstillingen mat. Rengjøre veggen. Holde på matten. Henge fast på flisene. Bruk Forhåndsblandet grout og sealer. Du er ferdig!

Instruksjoner

Handle og forberede

•Measure området flislegges i kvadrat med en 12-tommers linjal.

Kjøp nok tosidige flis-innstillingen mat (10 kvadrat fot per pakke). Bestemmer om et tema og kjøpe dekorative veggmaleri eller kantlinje fliser av ditt valg: keramikk, porselen, glass, stein eller metall i veggmaleri bilde tema eller dekorativ ramme; gauged stein fliser med ensartet tykkelse, ikke tykkere enn 1/2 inch; eller mosaikk flis med en åpen mesh oppbakking (bruk saks til å klippe maske).

•Prepare overflaten. Gni den ren med vaskemiddel og ren, fuktig svamp. Ingen skitt, støv, fett eller rusk bør forbli på veggen. La tørke. Overflaten kan eksisterende fliser eller malt eller tapetserte gips eller gips, men det må være selv og stabil (ikke flaky, peeling eller pitted).

Bruke fliser

•Fjern flis-innstillingen mat støtte og plasser på veggen området som skal flislegges. (Bruk saks til å kutte ut rundt lys brytere og slikt før du fjerner støtte.) Trykk fast på plass med en fugemasse flyte.

•Rengjør bak fliser med ren og fuktig svamp å fjerne støv og rusk. La tørke. Fjern foran beskyttende film fra flis-innstillingen mat. Lett sette fliser i stedet bruker flis avstandsstykker. (Avstandsstykker er unødvendig på nett-støttet kantlinjer og mosaikker.) Hvis ruten er ujevn, trekke ut og lett på nytt.

•Trykk på flisene fast med fugemasse dupp å permanent feste fliser til veggen når brikkene er jevnt på plass.

Bruke Grout og Sealer

Er ren svamp og vann tilgjengelig for opprydding.

•Apply Forhåndsblandet fugemasse til flis overflaten med en fugemasse flyte holdt på en 45 graders vinkel til brikkene. Tvinge fugemasse blanding fast mellom flisene i leddene. Fylle fl isefuger med fugemasse.

•BEGIN opprydding av grout umiddelbart med fuktig svamp i en sirkulær bevegelse over brikkene, ytterligere forme grout i fl isefuger. Lett, men grundig rent overflødig grout av overflaten av fliser med ren og fuktig svamp.

• Vent tre til fire timer for grout og stivne. Deretter rense fuger tåke av flis overflaten av hånd-polering med ren og tørr cheesecloth.

• Vent 72 timer før fuger tørke og kurere.

•Apply flis og grout sealer overflaten av ren, tørr fliser å beskytte flis overflaten og grout mot flekker, mugg og mold. Bruke sealer med en ren svamp. Sealer vil tørke innen en til to timer.

Tips og advarsler

  • Hvis du har problemer med å bestemme et tema for kjøkken eller bad, bla kjøkken og bad makeover magasiner. Kjøpe bladet med drømmen kjøkken eller bad i det. Gå hjem og søke på nettet etter flis distributører til du finner det du ønsker. Ta en tur til oppussing butikken. Spille med veggmalerier og grenser, selv sette inn glass i stein grenser med utskjæringer. Spør gratis prøver å ta med hjem og prøve ut på veggen eller teller. Se hva appellerer til din egen følelse av artisteri. Få et kjøkken eller bad et kunstverk, legge skjønnhet og verdi til ditt hjem.
  • Flis-innstillingen matten har et sterkt epoxy-baserte lim, men det fungerer best på mindre flater som et kjøkken benken eller i et bad over en dusj. For å installere dekorative fliser over overflaten av hele veggene fra gulv til tak, kan tradisjonelle thinset mørtel være en sterkere bånd økt vekt fliser over overflaten av hele veggen.
  • Ikke bruk gummihansker hvis du er allergisk mot lateks.