Hvordan installerer Attic isolasjon i et bratt tak

November 4

Hvordan installerer Attic isolasjon i et bratt tak

Isolerende et loft kan være en vanskelig oppgave, men du kan gjøre det selv med riktig verktøy og hvordan. Loft kan være av alle former og størrelser, samt høyder. For høye topper, bruke baksiden enden av en push-kosten for å manipulere isolasjon mellom sperrene. Denne metoden kan brukes for både teppe og batt typer isolasjon. Teppe isolasjon typer kommer i ruller mens batt insulations er vanligvis 48 tommer i lengde. Bruk denne metoden vil også være nyttig i situasjoner der isolasjonen kan møtt eller unfaced. Overfor isolasjon har et papir eller aluminiumsfolie damp barriere på den ene siden, mens unfaced har ingen støtte og friksjon for å holde det på plass.

Instruksjoner

Hvordan installerer Attic isolasjon i et bratt tak

•Hvis loftet har ikke sub gulv, sted tre planker over bjelke. Spre 2-ganger-4-tommers boards over bjelke med et stykke kryssfiner er en akseptabel erstatning for plankene.

•Opprette en A-frame stigen slik at bena hvile på plankene eller kryssfiner.

•Hvis isolasjon er stilt, klatre på stigen og holde isolasjon på plass med én hånd mens du bruker en hammer tacker eller stifte pistol knytte isolasjon til sperrene. For unfaced installasjoner er det ikke nødvendig å takle det på plass.

•Bruk baksiden av en presse kost å tvinge isolasjonen fjelltoppene loftet der ikke du kunne nå det for hånd. I de fleste tilfeller vil isolasjonen bo i stedet hvis det ikke er stiftet, på grunn av friksjonen mellom sperrene og isolasjon.

Tips og advarsler

  • Bruke isolasjon med en støtte vil hjelpe redusere kløe effektene som er felles med de fleste glassfiber isolasjon. Iført Langermede skjorter vil også beskytte huden mot glassfiber isolasjon.