Hvordan installere Vinyl ark i dusj vegger

February 23

Vinyl ark beskytte innvendige vegger og gulvet av huset hvis dusj pan begynner å lekke. Installere disse arkene er ganske grei, men det må gjøres riktig. Vinyl eller EPDM gummi er tilgjengelig på oppussing eller avløp forsyne butikkene. Disse vinyl ark kalles også dusj pan liners.

Instruksjoner

•Measure området i dusjen etasje med et målebånd og enkeltark vinyl til størrelse. Den beste beskyttelsen mot vannskader, må arkene utvide minst 2 inches over bremse på dusj veggene.

•Caulk toppen av avløpet base installert i dusj gulvet med silikon tetninger. Kontroller bare nederst halvdel av avløpet er installert. Hvis topp flensen er installert, unbolt og fjerne den, deretter Reparer øverst i avløpet. Installer avløp bolter, men ikke den øverste halvdelen av avløpet.

•Still vinyl arket på plass på gulvet så sidene dekker fortauskanten og kjøre opp veggene. Klipp arket hver bolt i avløpet, slik at det glir over avløp bolter og skjære hull i vinyl plater over avløp åpningen. Bruk en skarp barberhøvel for disse kuttene.

•Spread vinyl arket opp veggene, brett over hjørnene og takle å vegger med en hånd krampepistoler. Kontroller at arket er glatt og rynke gratis rundt.

•Koble avløpet topp halv ved å fjerne skruene og skru den øverste halvdelen nederst halvparten. Boltene med en skiftenøkkel.