Hvordan installere ventil Trim på Hansbrough dusj badekar

December 10

Installere trim på Hansbrough dusj badekar krever noen mindre ferdigheter og noen spesielle verktøy. Denne typen tappekran har en litt annen ventil trimme enn andre, fordi det monterer på dusj veggen uten bruk av monteringsskruer. Håndtaket, som installerer etter trim platen, holder trim dusj veggen. Dette gir et rent utseende, fordi det er ingen skruer på overflaten av trim platen.

Instruksjoner

•Ta dekselplaten av dusj valve, hvis det er fortsatt på, ved å trekke det tilbake med hendene. Dette dekselet som beskytter dusj valve mens gips og flis er installert. Det vil ikke være på kranen hvis nye gips ikke ble installert kranen.

• Kjør en perle av silikon tetningslister rundt ytterkanten av dusj kroppen ventilen mellom ventilen og dusj veggen, å beskytte mot vanninntrenging. Slip tappekran ermet en rørformet del, over slutten av stammen, stangen som stikker ut på forsiden av kranen ventilen i dusj veggen.

•Sett O-ring, en runde gummi ring og kranens trim ermet, en sylindrisk cover, over ermet.

•Passer ventilen trim over trim erm og trykker den mot veggen. Passe håndtaket over stammen, skyv den mot trim ermet, inn skruen på toppen av håndtaket og skru til skruen med en skrutrekker, med urviseren.