Hvordan installere ventil rør

October 11

Alle kloakk linjer i hjemlandet bør ha ventil rør å tillate fjerning av gasser fra linjen. De er knyttet til i kloakken linjen av en tilkobling kopling - det har en tut på siden, som kobler til ventilen linje. Selv om de fleste vent linjer er 1 1/2 inches i diameter, sjekk for lokale arbeidstillatelse kravene. Også sjekke diameteren på din eksisterende kloakknett for riktig størrelse tilkoblingen.

Instruksjoner

•Skjære gjennom eksisterende ABS kloakk linje på riktig sted, med en baufil - sjekk med arbeidstillatelse kontoret å se hvor langt fra apparatet avtrekksrøret må være. To parallelle kutt i eksisterende røret kreves: måle lengden av koble koblingen og trekke fra det beløpet som kloakkrør vil skli inn i endene av koblingen, når den installeres i linjen. De fleste kloakk kopling tillate røret til skli i hver ende ca 3/4 av en tomme. Derfor vil du trekke fra 1 1/2 inches og merke denne lengden på første klipp. Gjøre andre kutt på dette punktet.

•Fjern alle grader fra to kutt med en handelsmann kniv og og ender med en klut.

•Glue de to kutte endene av eksisterende røret og innsiden av koble koblingen, bruker ABS fest. Sett inn ABS kopling til kloakkrør, sørge for at tuten på siden møter opp stud veggen. Hold på plass i 30 sekunder.

•Skjære nye ABS avtrekksrøret og installere det oppkobling rør (lim både rør og tut), og legge til it kreves koblinger og nytt rør slik at veien til og gjennom taket. Her får du borehull gjennom alle vannrette stenderne--installert på toppen og bunnen av stud veggene - gjør hullene stor nok vent pipe. Bruke en 1/2-inch tre borekronen og ikke gjøre hullene større enn 2-tommers diameter.

Et hull i taket og push ventilen •borerør gjennom. Kutt røret så lengden stikker ut over taket overholder lokale tillatelse lover.

•Skyv et tak skjold ned over røret - det er et hull i området gummi - og slip de side under taket helvetesild. Bruker taket negler, spiker oversiden på taket - 3 negler vil være tilstrekkelig. Installere nye Helvetesild på begge sider av skjoldet.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruker PVC hvit plast koblinger og avtrekksrøret, prime alle områder første som vil være limt sammen med PVC limet. Venter primer tørr første - ca 1 minutt - før limet.
  • Når du klippe inn i eksisterende kloakk linje og vent røret, kontroller at alle kutt er rett.
  • Innebygd kanaler (eller "Juksemaker vents") er små bokstaver som kan passe over slutten av en avtrekksrøret og distribuere gass uten det får inn i hjemmet ditt. Dette hindrer måtte kjøre avtrekksrøret helt opp til og gjennom taket. De er enten limt eller ødelagt på slutten av avtrekksrøret. Imidlertid kontakte lokale lover å se om du kan bruke dem for din lufting og alltid spesielt Følg instruksjonene.